Vydáno

  • Nabídka platí do: 27.12.2023
  • Platformy: PC

Human Resource Machine

Human Resource Machine je logická hra pro pitomce. V každé úrovni vám váš šéf dá práci. Automatizujte to naprogramováním vašeho malého kancelářského pracovníka. Pokud uspějete, budete povýšeni na další úroveň na další rok práce v obrovské kancelářské budově.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma

Vydáno

  • Nabídka platí do: 20.12.2023
  • Vývojář: Bungie
  • Vydavatel: Bungie
  • Platformy: PC

Destiny 2

Destiny 2 je akční MMO s jediným vyvíjejícím se světem, do kterého se vy a vaši přátelé můžete připojit kdykoli a kdekoli a zcela zdarma.

https://store.epicgames.com/en-US/p/destiny-2

Destiny 2: Legacy Collection (2023)

Vytvořte si svého Guardiana a pusťte se do filmového příběhu ve vyvíjejícím se vesmíru plném různých kooperativních misí a PvP režimů.

https://store.epicgames.com/en-US/p/destiny-2—legacy-collection-2023

Tato edice obsahuje The Witch Queen, Beyond Light a Shadowkeep. Prohrajte si tři epické kampaně, odemkněte 37 exotických zbraní, 15 exotických kusů brnění a sílu Stasis, což vám umožní uzamknout a ovládat bojiště.

Destiny 2: The Witch Queen

Ponořte se do Savathûnova trůnního světa, zvrácené říše divů zkaženosti a nádhery, abyste odhalili záhadu, jak ona a její Lucent Hive ukradli Světlo. Naučte se tajemství výroby nových zbraní, sílu nové Glaive a přežijte pravdu v její síti lží.

Destiny 2: Beyond Light

Hranice Evropy skrývá mnoho ztracených tajemství, včetně temné síly Stasis. Spolupracujte s tajemným Exo Strangerem, abyste využili tuto novou sílu, než ji Eramis, Kell of Darkness, udělí jejím padlým silám. Rozšiřte svůj arzenál, ovládněte Stasis a jděte za Světlo.

Destiny 2: Shadowkeep

Zatímco hrdinové posledního bezpečného města obracejí svou pozornost k dalekosáhlým hranicím naší galaxie, z dávného zla, které kdysi dřímalo pod povrchem Měsíce, se vynořily nové noční můry. Vydejte se hluboko do tajemné Hive Keep a spolupracujte s Eris Morn na poražení nočních můr dříve, než uvrhnou lidstvo do trvalého věku temnoty.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma

Vydáno

Oficiálního představení šestého dílu legendární videoherní série Grand Theft Auto 6 je tady, kvůli únikům na internet ho však studio Rockstar vydalo trochu předčasně. Minuta a půl záběrů ze hry pak naznačuje, že fanoušci dostanou přesně to, na co se těší.

Autoři původně slíbili, že zveřejní trailer v úterý odpoledne středoevropského času. Nicméně utajená ukázka unikla a začala se šířit Twitterem jako lavina kolem půlnoci z pondělí na úterý, i když ve nižším rozlišení.

Pravděpodobně to bylo hlavním důvodem, proč se autoři rozhodli nečekat a okamžitě vydali oficiální verzi na svém YouTube kanálu, což se stalo krátce po půlnoci.

Díky tomu již víme, že předchozí úniky byly pravdivé – v GTA VI se znovu vrátíme do slunečného Vice City, což je fiktivní svět z předchozích dílů. Poprvé budou hráči moci také ovládat ženskou postavu, i když první trailer kladl důraz i na mužského protagonistu.

Příští rok GTA VI nebude

Je však důležité poznamenat, že před vývojáři stojí ještě hodně práce. Podle traileru je odhadovaný termín vydání hry stanoven až na rok 2025. To znamená, že všichni, kteří se těšili na hraní již příští rok, budou muset zadržet slzy.

Zatím zůstává otazník ohledně podporovaných platforem. Přesto lze s velkou pravděpodobností předpokládat, že GTA VI bude dostupné pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Kromě herních konzolí se pravděpodobně dočkáme i verze pro PC, i když zvyklostem z předchozích dílů by to mohlo být s určitým zpožděním, možná i v průběhu několika let.

Na další informace budeme muset ještě nějaký čas počkat

Předchozí díl GTA V byl vydán již v roce 2013, avšak i po letech si u hráčů udržuje obrovskou popularitu díky detailnímu online režimu. Je druhou nejúspěšnější hrou současnosti po Minecraftu, s více než 190 miliony prodanými kopiemi. Podle nejnovějších údajů si Minecraft zakoupilo 300 milionů hráčů.

Grand Theft Auto VI Trailer 1

Autor

Vydáno

  • Nabídka platí do: 30.11.2023
  • Vývojář: KeokeN Interactive
  • Vydavatel: Frontier Foundry
  • Platformy: PC

Deliver Us Mars: Nová Stěžejní Hra pro Milovníky Vesmírných Dobrodružství

Vesmír, nekonečný a neobjevený, vždy přitahoval lidskou fantazii. Hra Deliver Us Mars se ponořuje do této nespočetné oblasti s novým a vzrušujícím zážitkem. Tato hra slibuje přenést hráče do srdce marské kolonie a postavit je před náročné výzvy budování a přežívání.

Příběh a Pozadí Hry

Deliver Us Mars se odehrává v ne tak vzdálené budoucnosti, kdy lidstvo dosáhlo dalšího milníku – kolonizace Marsu. Hráči se ujímají role nového ředitele kolonie, který musí čelit různým výzvám, jako jsou omezené zdroje, extrémní podmínky a překážky v komunikaci se Zemí.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma

Vydáno

  • Nabídka platí do: 24.11.2023 15:00
  • Vývojář: Cyanide Studio
  • Vydavatel: Nacon
  • Vydáno: 14.3.2017
  • Platformy: PC – Windows (7, 8, 10, 11)

Tato verze na GOG neobsahuje funkce Co-op. Jako omluvu nabízíme jako součást každého nákupu DLC ‚Akenash set‘.

Styx: Shards of Darkness – Mistr lsti se vrací ve větším a temnějším dobrodružství

Styx, malý goblinovský mistr lsti, se opět vkrádá do herního světa ve svém druhém dobrodružství s názvem „Styx: Shards of Darkness“. Tato stealth akční hra, vyvinutá studiem Cyanide, přináší hráčům nové výzvy, temnější prostředí a vylepšený systém lsti. Připravte se na napínavý mix skrytého pohybu, strategie a taktiky.

Příběh a prostředí

Styx se vrací do světa, který se nachází ve stínu obřích měst a temných chodeb. Příběh začíná poté, co byl goblin najat na nebezpečnou misi pro Lidovou výzvědnou službu. Hráči se dostanou do města Korangar, kde politické intriky, tajemství a nebezpeční nepřátelé čekají na každém rohu. Prostředí je plné vertikálních struktur a chytře navržených prostor, což dává hráčům spoustu možností, jak přistupovat k různým úkolům.

Nové schopnosti a vylepšený systém lsti

Ve „Styx: Shards of Darkness“ dostává hráč přístup k novým schopnostem a nástrojům, které rozšiřují možnosti lsti. Styx může nyní používat klopy, háky a další vychytávky, aby obešel nepřátele a dosáhl do jinak nedostupných míst. Nově také umí využívat různé prostředky k zmatení nepřátel a zajištění tichého postupu.

Vylepšená umělá inteligence

Hra klade důraz na realističnost chování nepřátel. Umělá inteligence byla vylepšena, což znamená, že hráči musí být obezřetní a přemýšliví, když se snaží proniknout nepozorováni. Nepřátelé reagují na změny ve svém okolí, spolupracují a snaží se hráče vystopovat, což dodává hře na náročnosti.

Vícehráčský režim

Nový díl série Styx přináší také vylepšený vícehráčský režim. Hráči mohou spolupracovat nebo soutěžit ve více než deseti různých mapách, využívat své lstivé schopnosti k překonání protivníků a dosažení cíle. Multiplayerová část hry přidává do mixu další vrstvu výzev a zábavy.

Závěr

„Styx: Shards of Darkness“ pokračuje v tradici svého předchůdce a přináší hráčům ještě více temných dobrodružství, skrytých pastí a chytře navržených úrovní. S novými schopnostmi, vylepšeným systémem lsti a poutavým příběhem se jedná o titul, který si zaslouží pozornost všech milovníků stealth her. Staňte se mistrem lsti a prozkoumejte temné tajemství „Styx: Shards of Darkness“.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma