Antologie Dark Pictures bude rozšířena o další tituly

Vydáno

Supermassive Games stojí za krásně zpracovanou antologickou hororovou sérii The Dark Pictures.

Studio se stará o tuto sérii opravdu ukázkově. Už od roku 2019 každý rok přibývá nový titul. Pojďme se podívat co vše již antologie nabízí.

Tituly vydané do konce roku 2021:

Man of Medan 2019
Little Hope 2020
House of Ashes 2021

Další tituly budou přibývat.

The Devil In Me

Další v pořadí je titul s názvem The Devil In Me. Tato hra bude sloužit jako finále první sezóny The Dark Pictures.

Pátá hra v sérii, Switchback, byla částečně odhalena prostřednictvím registrace společnosti Supermassive Games. Nyní bylo stejným způsobem odhaleno dalších pět her.

Zajímavé je, že Supermassive Games dlouho označují The Dark Pictures jako sérii osmi her. Těchto pět nových ochranných známek zvyšuje celkový počet na 10. Možná je sezóna 2 šestihra, možná se připravuje třetí sezóna. To ví jen Supermassive Games. Prozatím máme docela dobrou představu o tom, co bude dalších pět her po Switchback, a to díky nové registraci ochranné známky, kterou zaznamenal uživatel Twitteru The Marmolade, jak uvádí Gematsu:

  • The Dark Pictures: Directive 8020
  • The Dark Pictures: The Craven Man
  • The Dark Pictures: Intercession
  • The Dark Pictures: Winterfold
  • The Dark Pictures: Death

A zde je prezentace s obrázky každého loga chráněného ochrannou známkou:





U většiny z nich je těžké dát dohromady, o čem hra přesně je, což dává smysl vzhledem k tomu, že vše, co víme, jsou možná jména. Některé jsou však jednodušší než jiné. Zdá se například, že směrnice 8020 naznačuje futuristickou hororovou sci-fi hru. Craven Man by mohl být podobný The Wicker Man, nebo možná dokonce Jeepers Creepers. Vše se jistě brzy dozvíme.

Autor
Kategorie Plánované vydání her, Téma