Bethesda launcher končí, přestěhuje se na STEAM.

Vydáno

Tento rok se loučíme s Bethesda.net Launcherem. Od začátku dubna budete moci migrovat své hry a peněženku do účtu Steam.

Nejčastější dotazy jsme shrnuli zde:

Na úvod video (v Angličtině) jak na to .. V ukázce najdete Fallout 76 transfer:

Jak budu hrát své hry bez Bethesda launcheru?

Začátkem dubna budete moci migrovat svou knihovnu Bethesda.net do svého Steam účet. Jakýkoli titul, který vlastníte na Bethesda.net Launcheru, vám bude zdarma k dispozici na Steamu. Vaše nákupy se přenesou na váš účet Steam. Přenese se také mnoho uložených her, některé však mohou vyžadovat ruční kopírování.

Budu stále potřebovat účet na Bethesda.net po přechodu na Steam?

Ano. Mnoho našich her a služeb stále spoléhá na to, že máte účet na Bethesda.net. To vám umožní zachovat si přístup ke službám Bethesda.net včetně herních modů, herních položek, jako jsou vzhledy, a přístup k exkluzivním novinkám a aktualizacím.

Budu mít na STEAMu přístup ke všem hrám, které nyní vlastním v Bethesda launcheru?

Ano. Budete muset provést kroky k přenosu informací o vašem účtu Bethesda.net na váš účet Steam. Jakmile bude proces migrace na Steam k dispozici. Vezměte prosím na vědomí, že tento proces můžete zahájit kdykoli poté, co bude k dispozici, ale v květnu již nebudete moci hrát zakoupené hry na spouštěči Bethesda.net. V květnu neztratíte přístup ke své knihovně na Bethesda.net, pouze možnost hrát je z Launcheru.

Co se stane s mým postupem ve hře a ukládáním?

Pokud se rozhodnete převést svou knihovnu Bethesda.net na svůj účet Steam, Besthesda vám pokyne informace, jak migrovat postup ve hře a uložit si na váš účet Steam, kde je to možné, abyste mohli pokračovat ve hře tam, kde jste přestali. Některá uložení se automaticky přenesou, ale některá budou vyžadovat, abyste je ručně zkopírovali do složky Steam. Další informace o ručním přenosu uložených položek budeme mít brzy. V tuto chvíli očekáváme, že téměř veškerý postup ukládání bude přenosný automaticky nebo ručně, s výjimkou Wolfenstein: Youngblood, který v současné době není možno přenést
Zůstatky virtuální měny a herní doplňky, jako jsou DLC a vzhledy ve hře, se automaticky přenesou.

Bude moje virtuální měna ve hře přesunuta do Steamu?

Jakmile dokončíte proces převodu, vaše peněženka Bethesda.net se převede do služby Steam.

Mohu migrovat na PlayStation nebo Xbox místo na Steam?

Ne. Jsme schopni podporovat pouze přenos informací o vašem účtu Bethesda.net na PC. Informace o účtu PC nemůžeme přenést do konzolí.

Mohu migrovat svůj účet na jinou PC službu místo na Steam?

Ne. Jsme schopni podporovat pouze přenos informací o účtu ze spouštěče Bethesda.net do Steamu.

Má uzavření Launcheru vliv na můj účet Bethesda.net?

Ne. Stále se budete muset přihlásit ke svému účtu Bethesda.net, abyste mohli hrát Bethesda tituly, jako je Fallout 76, a získat přístup k dalším nabízeným službám. Naše hry budou i v budoucnu používat účet Bethesda.net.

A co Fallout 76?

Máme zde k dispozici komplexní často kladené otázky Fallout 76.

Jsou podporovány všechny stejné jazyky?

Ano.

Otázka: Budou sloučeny seznamy přátel? Budu se muset znovu spřátelit s přáteli, které jsem si přidal na Bethesda.net?

Hry, které mají Seznam přátel Bethesda.net, budou po migraci sloučeny. To zahrnuje Fallout 76, DOOM Eternal, Wolfenstein: Youngblood, The Elder Scrolls: Legends, Rage 2 a DEATHLOOP.

Ovlivní ukončení Bethesda.net Launcheru možnost hrát The Elder Scrolls Online na PC?

Ne. The Elder Scrolls Online není touto změnou ovlivněna.

Navštivte prosím i nadále Bethesda.net a sledujte naše sociální kanály, kde najdete aktualizace. Děkujeme naší PC komunitě Bethesda.net za vaši letitou podporu a těšíme se, že vám budeme i nadále dodávat skvělé hry na Steamu.

Autor