Blizzard oznamuje novou Survival hru

Vydáno

Oficiální twitterový účet Blizzard zveřejnil nabídku práce a požádal případné uchazeče, aby se připojili k týmu a napsali jeho další kapitolu. Tato „další kapitola“ je hra o přežití odehrávající se ve zcela novém vesmíru, a pokud to nasvědčuje umění, které je v ní zveřejněno, je rozhodně zasazeno do fantasy světa. I když se zjevně nejedná o hru související s World of Warcraft (protože je v novém vesmíru a ne v existujícím), rozhodně se cítí jako doma pro vývojáře těchto her.

„Vydáváme se na cestu do zcela nového vesmíru, který je domovem zcela nové survival hry pro PC a konzole. Místo plné hrdinů, které ještě neznáme, příběhů, které to ještě nebyli, a dobrodružství, která nás teprve čekají. Obrovská říše možností, která čeká na prozkoumání. Každý příběh potřebuje vypravěče. A každý svět potřebuje stavitele. Co kdybys to mohl být ty?“

Výpis práce pokračuje a ptá se: „Máte rádi hry o přežití? Chcete se připojit ke spolupracujícímu týmu zkušených vývojářů v rané fázi nového projektu v novém světě…a pomoci napsat další kapitolu příběhu Blizzardu?

Co se týče otevřených rolí, po umělecké stránce jsou zde umělci prostředí (senior), hlavní umělec postav, technický umělec (FX Pipeline), VFX umělec (asociát senior) a hlavní koncepční umělec. V oblasti designu je to přidružený návrhář úrovní a návrhář úrovní a ve strojírenství hlavní softwarový inženýr (engine), hlavní softwarový inženýr (audio), hlavní softwarový inženýr (server) a hlavní softwarový inženýr (nástroje).

Jedna zajímavá věc, kterou si již mnozí všimli, je, že Blizzard tuto hru nazývá „neohlášenou“ hrou… ve svém oznámení. Jistě, zatím pro ni nemáme jméno, ale se dvěma pohledy na to, co se zdá být konceptuální umění a slovem o tom, že je to hra o přežití v novém vesmíru, to ve skutečnosti nepůsobí příliš „neohlášeně“.

Autor
Kategorie Microsoft Activision, Plánované vydání her