Call of Duty: Vanguard a Warzone Season 2 začíná příští týden

Vydáno

Sezóna 2 Call of Duty: Vanguard a její iterace Warzone je už za rohem. Nová sezóna pro COD, která byla dnes byla oznámena napínavým filmovým trailerem a podrobným blogovým příspěvkem, začíná 14. února a změny se dotknou každého kousku multiplayeru. Dokonce i zombie.

Jak je ukázáno v upoutávce, velkými novými přírůstky do Warzone jsou obrněná vozidla nebo smrtící tanky. Dále se ve hře nabízí smrtící Nebula V, jedovatý plyn, který má ve hře několik implementací. První je prostřednictvím munice Nebula V, nového typu munice, kterou lze sebrat pro ruční zbraně. Nezpůsobuje žádné další poškození ve srovnání se standardními střelami, ale uvolňuje toxin do vzduchu, když cíl zemře. Každý, kdo se ocitne v oblacích, bude zasažen efekty podobnými tomu, jako byste byli mimo kolabující kruh Battle Royale. Vize se zúží a postižený hráč utrpí poškození v průběhu dalšího času.

Stejně jako v traileru, Nebula V přichází také ve formě bomby. Hráči mohou získat velmi vzácný kufřík, který ukrývá výbušninu, která má detonační sekvenci, kterou lze aktivovat. Bombu nelze deaktivovat ani odzbrojit, takže ji používejte moudře. Přidávají se také přenosné dekontaminační jednotky, které dokážou rozptýlit oblasti plynu Nebula V a neutralizovat jeho účinky.

Mezi další nové přírůstky patřily obrněné transportní vozy, chemická továrna, podzemní chemické výzkumné laboratoře, bombardovací letadla a v neposlední řadě balóny, které vám umožní vyskočit do vzduchu a seskočit na padáku na nedaleké místo na ostrově. Docela šikovný!

Vanguard multiplayer se dočká debutu dvou nových map: Casablanca a Gondola. Spolu s nimi se zavádí nový killstreak a nové výhody. Někdy během sezóny bude debutovat nový režim Arms Race a představení vozidel v multiplayeru Vanguard.

Zombies dostávají novou zkušenost s názvem Terra Maledicta, která představuje prostředí egyptské pouště. Na blogu COD se také říká:

„Otevřou se brány do nových arén, včetně samotného Dark Aetheru na zcela novém místě pro Vanguard Zombies.“

Je tu spousta nových zombie změn, včetně nové Healing Aura, která začíná jako základní týmové léčení a může být hodnocena tak, aby nakonec oživila celý váš tým, když se ocitnete v těžké situaci.

Vypadá to, že od příštího týdne je na obzoru spousta fanoušků Call of Duty: Vanguard a Warzone. Aktualizace vychází na Valentýna na všech dostupných platformách COD Vanguard a Warzone.

Autor
Kategorie Plánované vydání her