Capcom něco chystá! Odpočítávání končí v neděli.

Vydáno

Fanoušci Capcomu si v poslední době užívají fantastické hry. Výborná úrověň posledních remaků Resident Evil nebo Monster Hunter Rise poskytuje hráčům spoustu zábavy. Nyní společnost na sebe upozornila tajemným odpočítáváním a mnoho fanoušků to nenechalo chladným a už teď spekulují o co půjde.

Capcom nám přichystal na Valetýna malé překvapení, když tweetoval odkaz a po kliknutí na něj se dostanete na relativně prázdnou obrazovku, která obsahuje odpočítávání ve dnech a hodinách. Na první pohled to není vlastně nic zajímavého, ale něco se blíží a ještě tento týden se to dozvíme. Při bližším zkoumání si však někteří fanoušci všimli, že písmo odpočítávání je velmi podobné písmu, které Capcom používá ve svých novějších položkách Resident Evil, jako je Resident Evil 7 nebo Resident Evil Village.

CAPCOM ODPOČÍTÁVÁNÍ

Bude to nový Resident Evil nebo DLC?

Nebuďme však příliš nadšení, že by vyšel nový Resident Evil 9 nebo jak by se nakonec jmenoval – prakticky neexistuje způsob, jak by to Capcom na konci tohoto odpočítávání oznámil. Za prvé, Village vyšla minulý rok a za druhé, Capcom již řekl, že Village DLC je na cestě. Takže by nebylo moc překvapivé, kdyby nám Capcom představil právě toto DLC.

Samozřejmě by to mohl být remake Resident Evil 4, o kterém se stále hodně mluví. Šestidenní odpočítávání by tak bylo skvělý způsobem, jak kolem tohoto oznámení vytvořit dostatečný humbuk.

Chystá se nový díl Street Fighter?

Jedna důležitá věc, kterou je třeba poznamenat, je, že by to mohlo souviset také se sérií Street Fighter společnosti Capcom. Odpočítávání končí tři dny po finále Capcom’s Street Fighter Pro Tour. Možná je tedy společnost připravena odhalit Street Fighter 6 nebo něco podobného souvisejícího s její dlouhotrvající bojovou sérií. Pouze čas ukáže.

Autor
Kategorie Plánované vydání her