Crusader Kings 3 vyjde na PS5, Xbox Series X/S již v březnu

Vydáno

Paradox Interactive přináší svou středověkou strategii na konzole. Crusader Kings III bude spuštěn 29. března 2022 pro Xbox Series X|S a PlayStation 5. Port přichází ve spolupráci s týmem Lab42 a přizpůsobuje velké strategické plánování a intriky Crusader Kings III hraní na konzole.

Crusader Kings III také využije hardwarovou technologii nové generace, včetně rychlého načítání, rychlé výměny obnovení a zpětné vazby Adaptive Trigger. Ano, jak bude vaše postava více vystresovaná, bude na spouštěče DualSense kladen větší odpor. Je to velmi příbuzná funkce.

Konzolová verze Crusader Kings III byla odhalena minulý rok, čímž se série dostala do krabic připojených k televizi. Vzhledem k pověsti, kterou si Crusader Kings udrželi jako fascinující, někdy až bizarní reprezentace středověké linie a intrik, je to docela vzrušující zpráva pro fanoušky strategií, kteří si ještě nevzali PC.

Přinejmenším nyní mohou majitelé konzolí zažít skutečné utrpení při snaze řídit dynastii a vypořádat se s hrozbami uvnitř i vně hranic vašeho království. A s některými pěknými funkcemi konzole, jako je přizpůsobené rozhraní a nástroje, jako jsou aktivity a nápověda ke hře PlayStation 5, by to mohl být docela přístupný způsob, jak zjistit, o čem je Crusader Kings III.

Autor
Kategorie Plánované vydání her