Cuphead: The Delicious Last Course - preview

Vydáno

Už čtyři roky fanoušci touží po návratu Cupheada a Mugmana a jejich trpělivost se brzy vyplatí. Přinášíme Vám první přímý pohled na Cuphead: The Delicious Last Course a diskutujeme o tom, proč by se hráči mohli těšit.

Připojte se ke svým hostitelům, Alex Stadnik a Wes LeBlanc, kteří vás vezmou na prohlídku nejnovějšího výtvoru vývojářského Studia MDHR. Zábavu zahájíme pohledem na Mortimer Freeze, jednoho z nejnovějších šéfů DLC, a jeho divoce se rozvíjející fázi. Jednou z hlavních nových věcí, na kterou se mohou hráči v The Delicious Last Course těšit, je vyvíjející se vícefázová setkání s pestrobarevným obsazením padouchů a novou postavou, která je zlikviduje.

Mrs. Chalice je novým přírůstkem do dynamického dua Cuphead a Mugman a okamžitě se odlišuje od toho, co před ní přišlo. I když to nemusí nutně usnadňovat hru, má Mrs. Chalice schopnosti. Její sada obsahuje dvojitý skok, extra zdraví a schopnost automatického odražení, když uhne. Má to však háček v tom, že je aktivována jako kouzlo, a tak nemá přístup k některým vylepšením dostupným pro původní postavy.

Abychom video završili, diskutujeme také o nové mapě, animacích a mnohem více.

Autor
Kategorie Videa, Preview