Dead by Daylight x SAW Crossover

Vydáno

Společnost Behavior Interactive oznámila, že ve spolupráci s Lionsgate Films přináší další obsah Saw do univerza Dead by Daylight, včetně Jigsaw.

Tato zpráva přichází prostřednictvím IGN, která odhalila, že Jigsaw bude uveden v nové události Archives Tome 10: Saw Dead by Daylight. Tome bude fungovat na všech platformách, kde můžete hrát Dead by Daylight od 26. ledna.

Podle IGN budou hráči prozkoumávat vzpomínky Amandy Young a detektiva Tappa z filmů Lionsgate’s Saw, aby odemkli „sbírku Book of Saw“. Navíc si hráči budou moci odemknout nové odměny v podobě oblečení pro Younga a Tappa a 60 nových kosmetických přípravků pro vlastní postavu.

„Kromě našeho primárního cíle poskytovat našim fanouškům zábavu a neustále obnovovaný obsah je jedním z našich cílů při integraci silné filmové franšízy, jako je Saw, pozvat větší komunitu do vesmíru Dead by Daylight,“ řekl IGN režisér Mathieu Côté. . „Jsme opravdu vděční našemu partnerovi Lionsgate, že nám nabídl tuto příležitost.“

Zajímavé na tom je, že obsah související se Saw již byl uveden v hororové hře pro více hráčů prostřednictvím vraha prasat. Možná to znamená, že se Behaviour Interactive zdvojnásobí v dalších hororových franšízách, se kterými v minulosti spolupracoval.

[Zdroj: IGN]

Autor
Kategorie Téma