Demake Bloodborne ve stylu PSX je konečně k dispozici ke stažení.

Vydáno

V době, která se zdá být posedlá předělávkami, se studia snaží vzít něco, co je oblíbené a klasické, a přinést to do moderního světa s novýma očima a novými motory. Pak jsou tu „demakes“, které v podstatě dělají opak tím, že vezmou novější titul a přemění ho v něco, co vypadá retro. Jeden fanoušek ukázal, jak ve stylu SNES BioShock Infinite by mohla vypadat demake Bloodborne, který je konečně k dispozici ke stažení.

Lilith Walther, známá také pod názvem handle b0tster, pracuje na Bloodborne něco málo přes rok a nedávno oznámila, že její verze hry ve stylu PSX je aktuálně k dispozici ke stažení. Spolu se samotnou hrou také odhalila launch trailer, který ukazuje vizuální stránku retro vyhlížejícího akčního RPG. Fanoušci, kteří se o tento demake zajímají, ho mohou získat na stránce Itch.io tvůrce. Na svém Twitteru poděkovala všem, kteří jí během posledních „13 měsíců“ vývoje projevili podporu.

Hra byla na radarech některých fanoušků už nějakou dobu, přičemž herní záběry Bloodborne PSX byly vydány loni v říjnu, aby rozdmýchaly hvizdy potenciálních hráčů a předvedly působivou práci, kterou Walther do hry v té chvíli vložil. Co je ještě lepší, je fakt, že podle stránky ke stažení hra podporuje gamepad i ovládání PC, což dává smysl vzhledem k tomu, že původní hra byla exkluzivně pro PS4, ale od vývojáře je to určitě hezké, že to udělá. lépe se hodí pro konzolové hráče, kteří možná nejsou zvyklí hrát s myší a klávesnicí.

Byly zde také některé další funkce, které Walther vložil také. konci minulého roku byly na Bloodborne PSX přidány cheaty a také plně funkční klávesnice. Ukazuje to, že tvůrce tvrdě pracoval na tom, aby milované hře z roku 2015 dodal nejen retro vzhled, ale také na implementaci řady doplňků. V této fázi je však třeba říci, že se nejedná o demake plné původní hry. Walther řekl, že její verze představuje několik prvních hodin originálu, spíše než aby to byla kompletní hra.

Mnoho modderů a nezávislých vývojářů se často ocitne v horké vodě, jako když Take-Two žalovali fanoušky, kteří reverzně GTA hry . Je pochopitelné, že lidé nechtějí přivodit hněv velkých paruk. Zdá se, že Waltherovo dílo bude mnohými vnímáno jako fantastická pocta originálu.

Originálnní hra je pro Playstation 4. Demake můžete stáhnout níže.


Bloodborne PSX je nyní k dispozici na Itch.io

Autor
Kategorie Hry zdarma