Dying Light 2 Stay Human: Day One patch opravuje více než tisíc chyb a problémů

Vydáno

Dying Light 2 Stay Human vychází právě dnes a již pár dní zpět vývojáři z Techland odhalili veledůležitý update nazvaný DAY ONE, který opravuje více než tisíc chyb a problémů.

Vývojáři tedy rozhodně nazahálejí a snaží se v tento onen DAY ONE poskytnout svým fanouškům ten nejlepší pocit ze hry. Pokud jste si tedy hru předobjednali, nezapomeňte ihned po instalaci tento patch doinstalovat, popřípadě vám tento patch steam přímo do hry dodá.

Mimo jiné tento patch řeší problémy s dialogy, které blokují postup příběhem hry, pády hry a chybějící zvuky a dabing. To jsou také problémy, na které si stěžuje většina redaktořů ve svých recenzích. Povětšinou se recenze shodují, že nejde o vůbec špatné akční dobrodružství. Takže se máme na co těšit. Chválí se atmosféra, parkour a samotné město plné zombíků a banditů.

Vývojáři z Techlandu pokračují v práci a v plánu mají postupně další aktualizace s opravou mnoha dalších chyb a problémů. PC verzi vylepšují průběžně, zatímco na konzole budou patche přicházet postupně.

Dying Light 2 Stay Human vychází dnes, 4. 2. 2022, s českými titulky na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Verze pro Nintendo Switch (přes cloud) dorazí později.

Autor
Kategorie Téma