FREE GAME: Amnesia: A Machine For Pigs (GOG)

Vydáno

O hře

Svině vstávají!

V roce 2010 Frictional Games vyděsily svět kultovním hororem Amnesia: A Dark Descent. Nyní vám přinášejí novou noční můru. Amnesia: A Machine for Pigs, vytvořená ve spolupráci s The Chinese Room, studiem Dear Esther, je intenzivní a děsivou cestou do srdce temnoty, která se skrývá v nás všech.

Píše se rok 1899

Bohatý průmyslník Oswald Mandus se probouzí ve své posteli, sužovaný horečkou a pronásledovaný sny o temném a pekelném motoru. Mučen vizemi katastrofální expedice do Mexika, zlomený selhávajícími sny o průmyslové utopii, zmítaný pocitem viny a tropickými nemocemi, se probouzí do noční můry. Dům je tichý, země pod ním se otřásá vůlí jakéhosi pekelného stroje: ví jen, že jeho děti jsou ve vážném nebezpečí, a je na něm, aby je zachránil.

Vraťte se do hororu

Stejně jako The Dark Descent je i tato hra poháněna svým příběhem, průzkumem světa a neustálým strachem z neznáma. Můžete očekávat klasickou hru Amnesia, fyzikální interakci a charakteristickou směs špičkového hraní s nízkými systémovými požadavky.

Myslíte si, že rozumíte strachu? Přemýšlejte znovu.

A Machine for Pigs posouvá svět Amnesia i technologii The Dark Descent do nových výšin hrůzy. Hra je postavena pomocí aktualizované verze enginu HPL2 a nabízí ohromující vizuální design a design prostředí, neuvěřitelnou hudbu a zvukové efekty a přizpůsobenou umělou inteligenci. To vše je poháněno novým příběhem, který svírá vnitřnosti a tuhne krev, odehrávajícím se šedesát let po událostech původní hry.

Video

Aktivujte hru zdarma

Aktivovat ZDARMA

Aktivace hry Amnesia: A Machine For Pigs na Kupahrej.cz

Hru si můžete zakoupit také na našich stránkách: www.kupahrej.cz/amnesia-a-machine-for-pigs

Autor
Kategorie Hry zdarma