FREE GAME: Last Year (STEAM)

Vydáno

Valve nám udělal opravdu radost!
Aktivujte si tuto skvělou hru zdarma. Nezapomeňte to také říct vašim kamarádům. Protože tohle by si neměli nechat ujít!

  • Originální cena: free to play
  • Platforma: PC/STEAM

NĚCO O HŘE

Ještě předtím, než se rozhodnete zakoupit tuto hru, měli byste si ujasnit jednu věc:
TOTO NENÍ DEAD BY DAYLIGHT!!!!

Jak jsem už jsem zmínil v úvodu, nemylte si tuto hru s Dead By Daylight. – ano, hraje se skládá z téměř totožného principu kde na jedné straně jsou přeživší a na druhé straně vrazi a každá strana chce dosáhnout svého vítězství.

Hra Last Year se více zaměřuje na spolupráci než DBD. – původním cílem hry Dead By Daylight bylo utéct z mapy kde vás naháněl vrah. rare item huh?), ale nerecenzuju zde DBD ale Last Year, takže jak jsem již řekl, tato hra potřebuje fakt tvrdou spolupráci. Pokud plánujete hrát solo přeživšího kde ani mikrofon nezapnete, tak se připravte na množství smrti, nebo hrajte víc za vraha.

Hra mě překrásnou grafiku, a téma z 90. let udělá hru ještě více krásnější! Ve hře máte vtipné hlášky (urážky, kinda rasistické poznámky, vulgarismy,..), také nezapomenu poznačit gore, které mě taky mile překvapilo. (fanoušci ze hry F13 si přijdou na své).

Vývojáři tvrdě pracují na vylepšování her (už jen za první 2 týdny jsme se dočkali 5 patchů které opravily matchmaking, optimalizaci, balance,..)
Zanedlouho nás čeká 2. kapitola s novým nepřítelem, přeživším a mapou.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma