GIVEAWAY: 3x Saints Row Bundle

Vydáno

Připravte se na nejúžasnější herní scénáře, jaké kdy byly k vidění, když se Third Street Saints postaví Syndikátu!

Saints Row 2

Saints Row 2 přináší skutečnou svobodu hraní v otevřeném světě. Hráči mohou v tomto pokračování velmi uznávaného a nesmírně úspěšného Saints Row hrát za koho chtějí, jak chtějí as kýmkoli chtějí.
Odehrávající se roky po originálu se hráč ocitá ve Stilwateru, známém i podivném, a čelí výzvě přivést Svaté zpět jako právoplatné krále Stilwateru a pomstít se těm, kteří mu ublížili.

VIDEO

Saints Row The Third

Po letech poté, co si Stilwater vzali za své, se Third Street Saints vyvinuli z pouličního gangu na značku domácnosti, přičemž tenisky Saints, energetické nápoje Saints a panenky Johnny Gat s bambulí, to vše je k dispozici v obchodě poblíž vás.
Svatí jsou králové Stilwateru, ale jejich status celebrity nezůstal bez povšimnutí. Syndikát, legendární zločinecké bratrstvo s pěšáky ve hře po celém světě, obrátilo svůj zrak na Svaté a požaduje poctu. Odmítnete pokleknout před Syndikátem a vydáte se do boje do Steelportu, kdysi hrdé metropole zredukované na bojující město hříchu pod kontrolou Syndikátu.
Vydejte se na seskok s tankem, zavolejte satelitem zacílený nálet na mexický wrestlingový gang a ubraňte se před vysoce vycvičenou vojenskou silou pouze pomocí sexuální hračky v těch nejpodivnějších herních scénářích, jaké kdy byly viděny, čímž zažehnete válku po celém městě. která zapálí Steelport. Připněte si to.

VIDEO

Saints Row: Gat Out of Hell

Po vesmírném dovádění v Saints Row IV se mnoho fanoušků ptalo, co bychom mohli dělat dál… odpověď? Střelte ďábla do tváře. Hrajte buď za Johnnyho Gata nebo Kinzie Kensingtona a roztrhejte peklo ve snaze zachránit vůdce duše Svatých. Historické ikony, staří přátelé, starší nepřátelé, mluvící zbraň, celovečerní hudební číslo a spousta dalších lumpáren, to vše na vás čeká v samostatném rozšiřujícím hřišti s otevřeným světem, kterým je Saints Row: Gat Out Of Hell.

VIDEO

STEAM KLÍČE PRO NEJRYCHLEJŠÍ

Saints Row 2 – QTNQT-76IRC-HLK2D
Saints Row The Third – HP5RG-PZCDA-P4WE8
Saints Row: Gat Out of Hell – 27BFY-RKMTR-FKTRT

Saints Row 2 – PQ3JB-5HKPE-5WN8P
Saints Row The Third – HZ9W6-7D7JX-6GXLY
Saints Row: Gat Out of Hell – CCL4W-C8Q5T-LFNM0

Saints Row 2 – Q5CIF-KAMX3-ZLK8Z
Saints Row The Third – I0VR6-LR77H-2Y6R2
Saints Row: Gat Out of Hell – CJBCC-K58LT-KYJL6

Pokud již klíče nejsou funkční, hru si můžete zakoupit také na našich stránkách: Saints Row

Autor
Kategorie Hry zdarma