GIVEAWAY: Full Throttle Remastered

Vydáno

Infomrace o hře

Jednu minutu jste na cestě, jedete, o nic se nestaráte nestaráte. Pak přijde nějaký chlápek v obleku a řekne, že má dohodu pro vás a váš gang. Ale když přijdete, máte bouli na hlavě, zákon na zádech a v najednou máte pocit, že cesta, po které jdete, bude mnohem drsnější…

Full Throttle, původně vydaná LucasArts v roce 1995, je klasická grafická adventura od průmyslové legendy Tima Schafera, vyprávějící příběh Bena Throttlea; vůdce motorkářského gangu The Polecats, který se zaplete do příběhu Motorcycles, Mayhem and Murder.

Nyní, o více než 20 let později, je Full Throttle zpět v remasterované edici, která obsahuje všechny nové ručně kreslené a 3D umělecká díla ve vysokém rozlišení s podporou 4k a s remasterovaným zvukem a hudbou. Profoukněte své reproduktory zvukem filmové kvality a plně digitální partiturou s GONE JACKALS – autentickou motorkářskou kapelou s tvrdým kladivem!

Hráči budou moci přepínat tam a zpět mezi klasickým a předělaným režimem a kombinovat zvukové a grafické možnosti podle svých představ. Součástí je také prohlížeč konceptů s dílem Petera Chana a komentářová stopa s původními tvůrci hry.

Full Throttle byla první hrou s Timem Schaferem jako jediným vedoucím projektu a velmi milovanou kultovní klasikou! Tato speciální edice byla láskyplně zrestaurována a přepracována s péčí a pozorností, která může pocházet pouze ze zapojení původních tvůrců hry. V roce 2017 zamíří na PS4, PS Vita a PC.

VIDEO

STEAM KLÍČE PRO NEJRYCHLEJŠÍ

8P393-QQQHE-QAG2L
GJPTV-9XJP4-TZBYB
H25ML-6Q2PE-W3HVW

Pokud již klíče nejsou funkční, hru si můžete zakoupit také na našich stránkách: Full Throttle Remastered

Autor
Kategorie Hry zdarma