Horizon Forbidden West dostává svůj první krátký herní trailer pro PS4

Vydáno

Jen necelý týden před uvedením hry na trh a společnost Sony vydala trailer nové hry Horizon Forbidden West běžící na zastaralém PlayStation 4.

Video, které má něco málo přes 20 sekund, je vizuálně docela hezké. To platí zejména, když vezmete v úvahu, že jde o hru z roku 2022, která běží na hardwaru, který je v tuto chvíli téměř deset let starý. Ukazuje, jak dobře se pokračování Guerrilla Games oproti prvnímu vydání zlepšilo. Díky sníženému rozlišení je tu určitě nějaká viditelná neostrost, ale celkově hra stále vypadá docela krásně.

Samozřejmě, toto není zdaleka pohled na to, jak hra poběží na hardwaru s nejnižšími specifikacemi, zejména s ohledem na to, že v traileru nedochází k žádným bojům nebo nevyzpytatelným pohybům kamery. Ale po nedávném představení Horizon Forbidden West na PS4 Pro si pravděpodobně můžete být jisti, že pokud jste ještě neměli možnost upgradovat na PS5, budete stále dobře obslouženi. Je to také vítaná ukázka, vzhledem k tomu, jak vydání od jiných vydavatelů na starším hardwaru v některých případech zůstala skryta až do vydání (Cyberpunk 2077 byl tímto nechvalně známý).

Horizon Forbidden West pokračuje v příběhu Aloy, která cestuje na západní pobřeží postapokalyptických ruin Spojených států. Obsahuje některá vylepšení celkového procházení, boje na blízko a další, o kterých se můžete dočíst v našem průvodci vším, co víme o Horizon Forbidden West . Vychází na PS5 a PS4 18. února s několika edicemi a sběratelskými předměty, které si stále můžete předobjednat.

Autor
Kategorie Plánované vydání her