Hra Terminator RTS je na cestě, podívejte se na první bitvu proti strojům

Vydáno

Na konci minulého roku byla spuštěna nová výpravná kampaň pro Terminator: Resistance. Válka proti strojům se přenese do roku 2022 s oznámenou RTS hrou, Terminator: Dark Fate – Defiance.

Vývojář Cats Who Play a vydavatel Slitherine zveřejnili první podrobnosti a dvě krátká videa, která nám poskytují náhled na to, jak se tato budoucí válka bude pro PC hráče vyvíjet.

Defiance se odehrává ve stejném vesmíru jako film Terminátor: Dark Fate z roku 2019. Příběh vás postaví do role velitele frakce Founders a požádá vás, abyste udrželi naživu poslední zbytky lidstva. Můžete mít dokonce šanci zasadit ničivý úder strojům Legie. Jak budete dělat pokroky, získáte spojence pro vaši věc, ale vaše rozhodnutí mohou mít následky.


Cats Who Play odhalila podrobnosti o tom, že vaše zbraně a vozidla můžou být poškozeny, což znamená, že brnění a integrita trupu se mohou časem opotřebovat a vaše jednotky tak budou zranitelné. Pokud se budova zhroutí, trosky založené na fyzice by mohly zničit vaše úsilí. Fyziku můžete také využít ve svůj prospěch k vyřazení dobře opevněných nepřátelských pevností.

Pokud byste raději hráli za stroje, budete mít příležitost to udělat v režimech pro více hráčů a skirmish. V těchto způsobech hry můžete ovládat Founders, Legion a Resistance. Pro multiplayer mohou být bitvy 1v1, 2v1 nebo 2v2.

Cats Who Play doufá, že Defiance vyjde v roce 2022, ačkoli v tuto chvíli nebylo oznámeno žádné konkrétní datum.

Autor
Kategorie Téma, Plánované vydání her