Infinity Ward oficíalně připravuje Call of Duty 2022

Vydáno

Nová hra Call of Duty je ve vývoji a očekává se, že vyjde již letos. Pokud jste ještě nepostřehli úniky, spolu s dnešní zprávou o finančních výdělcích to Activision Blizzard a Infinity Ward učinily právě oficiálně. Podrobnosti jsou zatím vágní, ale zdá se, že odpovídají dřívějším zprávám, že letošní hra bude přímým pokračováním Modern Warfare.

„Vývoj letošních prémiových Warzone zážitků vede renomované studio Infinity Ward společnosti Activision,“ uvádí společnost v tiskové zprávě. „Tým pracuje na nejambicióznějším plánu v historii se špičkovými inovacemi a široce atraktivním prostředím.“

Objevilo se mnoho zpráv od spolehlivých zasvěcenců , které naznačovaly, že letošní hra se bude jmenovat Modern Warfare 2, což odpovídá myšlence „široce přitažlivého prostředí“. Na jiném místě dnešní zprávy Activision uvádí, že Call of Duty v roce 2021 kleslo ve srovnání s rokem 2020, „což odráží nižší prodeje Call of Duty: Vanguard oproti titulu před rokem a nižší zapojení do Call of Duty: Warzone“.

To může být důvod, proč je nyní ohlašován návrat k základům s Infinity Ward. Infinity Ward také oznámilo novinky přímo fanouškům prostřednictvím sociálních médií s tím, že „brzy přijde nová generace Call of Duty“.

Autor
Kategorie Plánované vydání her