Kardboard Kings vám umožní prožít vaše sny z obchodu karetních her, až bude uveden na trh příští měsíc.

Vydáno

Jak název napovídá, je to hra o tom, stát se králem Kardboardů. To znamená navrhnout a provozovat nejlepší obchod s karetními hrami na světě a budete to moci udělat na PC (přes Steam) 10. února.

Nejenže si budete muset přizpůsobit svůj herní obchod a neustále zvyšovat jeho zákaznickou základnu, ale také budete muset přimět hráče, aby se vraceli nakupováním, obchodováním a prodejem nejvzácnějších a nejlepších karet. Samozřejmě si můžete své oblíbené položky vložit do pořadače pouze pro sebe.

„Jste nejnovějším majitelem místního obchodu s hrami v prosperujícím městě Parakeet Bay,“ říká Akupara Games. „Žijte ten nejlepší sen nadšence pro karty. Sbírejte, nakupujte a prodávejte vzácné karty, abyste zvýšili svůj prodej a vytvořili si pouto s místními obyvateli, abyste zvýšili svou reputaci. Zkrášlete svůj prostor tím, že jej vyzdobíte širokým sortimentem odemykatelných ozdob a ocenění, abyste upevnili své místo v království Kardboard.“

Jo, a zmínili jsme se, že v Kardboard Kings je rozkošný Pomeranian jménem Piccolo?

Zde jsou některé z funkcí, které můžete ve hře očekávat po jejím spuštění příští měsíc :

  • Kupujte, obchodujte, prodávejte nebo sbírejte karty: Kupujte levně, prodávejte draze a ukládejte své oblíbené do pořadače karet.
  • Stovky karet ke sbírání : Roztrhněte si booster packy nebo obchodujte se svou klientelou a nasbírejte přes sto různých karet, z nichž každá má různé rarity (a také lesklé).
  • Spravujte obchod na nepředvídatelném trhu : Budete muset spravovat dotisky, seznamy zákazů, propagace dětských jídel, krádeže a samozřejmě odsouzení ze strany církve, abyste udrželi své ceny atraktivní a hodné zisku.
  • Vzkvétající komunita karetních her : Provozování úspěšného obchodu znamená spřátelit se s místními obyvateli, najít karty, které potřebují, a zajistit, aby se do vašeho obchodu s kartami vrátili.
  • Spousta přizpůsobení : Je to váš obchod! Vytvořte svůj vysněný podnik s katalogem stěn, podlah, drobností a dalších.
  • Zajímavý příběh : „Na moři není všechno tak, jak to vypadá. Náhlé objevení tajemného patrona vás přiměje přemýšlet, proč vám svěřují víc než jen informace.“

Pro více informací o Kardboard Kings nezapomeňte navštívit oficiální stránky hry.

Autor
Kategorie Plánované vydání her