Konečně je to tady! Crytek oznámil Crysis 4

Vydáno

Tak jsme se konečně dočkali! Studio Crytek, které stojí za tituly jako je první díl Far Cry nebo za neskutečnou sérii Crysis a survivalu Hunt: Showdown, konečně oznámilo práce na čtvrtém díle Crysis.

Podle oficiální tiskové zprávy je vývoj v rané fázi, což znamená, že si na čtvrtý díl ještě nějakou chvíli počkáme. Nicméně je potěšující, že se něco začíná oficiálně dít. Určitě můžeme opět očekávat vysokou kvalitu postavenou na nejnovějším CryEnginu, který již dnes je jedním z nejkrásnějším a nejpropracovanějším enginem pro tvorbu her. Jelikož jde o vlajkovou loď studia Crytek, můžeme se opravdu těšit na tolik očekávaný next-gen zážitek.

Ředitel Cryteku Avni Yerli potvrdil, že čtvrtý Crysis je „v rané fázi vývoje, takže to ještě nějakou dobu potrvá.” Yerli také přidal: „Chtěli jsme vám tuto zprávu přinést již teď, jelikož jsme strašně natěšeni, a chceme dát najevo, že budeme naslouchat naší komunitě.”

Zpráva o čtvrtém díle však k lidem doputovala ještě o něco dříve díky úniku. Jak tvrdí Eurogamer, BiliBili (čínská online video platforma) účet Cryteku zveřejnil zprávu, která po překladu znamená „Projekt ‚Crysis 4‘ potvrzen, otevírá se nové nano bojiště!”

Moc informací prozatím nebylo uvedeno, k dispozici je pouze krátký trailer, ve kterém je zobrazen fakt, že nová „čtyřka“ vstává z popela a začínají se spřádat její části dohromady.

O dalších podrobnostech o novém Crysis 4 vás budeme s radostí brzy informovat.

Autor
Kategorie Plánované vydání her