Lego Star Wars: The Skywalker Saga dubnové datum vydání odhaleno s novým trailerem s přehledem hry

Vydáno

Hry Warner Bros a Traveller’s Tales odhalily, že letos v dubnu konečně vyjde dlouho očekávaný Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Přesněji řečeno, hranatý pohled na devět hlavních filmů Star Wars zasáhne 5. dubna PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch a PC.

Jak můžete vidět v traileru, můžete přeskakovat z epizody na epizodu, jak chcete. Pokud máte chuť hrát jako Rey, můžete skočit do Star Wars Episode VII: The Force Awakens. Pokud je Anakin více vaším stylem, zamiřte do Star Wars Episode III: Revenge of the Sith – volba je na vás. Trailer také odhaluje přepracovaný a vylepšený boj, který zahrnuje nové schopnosti, mechaniku zaměřování, krycí systém a další. Samozřejmě budete mít k dispozici i Sílu, která vám umožní ovlivňovat nepřátele, stvoření a další.

Pokud máte chuť sedět za ikonickým kokpitem Millenium Falcon, můžete to také snadno udělat. Můžete létat na různé planety nebo části světa, na kterých se již nacházíte, a nemusíte se řídit pouze příběhem – můžete se volně pohybovat po planetě a hledat vedlejší mise a další aktivity.

„Hráči mohou procházet vesmírem pomocí mapy galaxie na svém holoprojektoru, aby si zmapovali svůj kurz ságou a postupně odemykali planety, které mohou prozkoumat,“ stojí v tiskové zprávě. „Během cestování vesmírem se hráči mohou zapojit do hrdinských psích bojů proti nepřátelským lodím, pilotovat legendární vozidla jako Millenium Falcon, Imperial TIE Fighters, Rebel X-Wings a mnoho dalších. Jakmile dorazí do cíle, mohou se hráči rozhodnout, zda budou pokračovat dál hlavním příběhem, nebo prozkoumat a objevit vzrušující questy a hádanky v galaxii.“

Autor
Kategorie Preview, Plánované vydání her