Marvel Hawkeye Duo je Nyní ve Fortnite

Vydáno

Fortnite item shop byl dnes aktualizován o další dva Marvel hrdiny – oba se jmenují Hawkeye. Hráči si nyní může zakoupit skiny pro Kate Bishop a Clinta Bartona, dvě stálice komiksů, které byly nedávno spolu v sérii Disney+ Hawkeye.

Obě postavy jsou vyzdobeny ve fialové a černé výbavě, se známými prvky tu a tam, ale ve svých rysech obličeje vypadají výrazně Fortnite.

Každý z nich si můžete koupit jednotlivě za 1500 V-Bucks – oba jsou vybaveny unikátním zpětným toulcem. Pokud si přejete obě postavy, můžete si je pořídit společně v balíčku za sníženou cenu 2400. Tato kolekce přichází s ozdobami na záda a také s nástroji s motivem Hawkeye, kluzákem a loadingovou obrazovkou. Kluzák lze zakoupit samostatně za 800 V-Bucks.


Kromě obsahu Marvel Epic opět zpřístupnil Cuddle Team Leader ke koupi za 2 000 V-Bucks. Obchod je v současné době plný tanečních emocí a široké škály vzhledů herních postav Fortnite. Stejně jako všichni marvelovští hrdinové, kteří se připojí k tomuto boji, i Hawkeyes zde pravděpodobně nebudou dlouho.

Autor
Kategorie Téma