Next-gen update pro Cyberpunk 2077 je konečně tady!

Vydáno

Pokud jste čekali, že si zahrajete nejnovější RPG od CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 z roku 2020, na konzolích nové generace, nyní je váš čas, protože Patch 1.5 je aktualizací nové generace hry a nyní vychází na PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Jak se očekávalo, tento patch přináší spoustu změn v herních systémech a hratelnosti, včetně přepracování AI, velkých změn v řízení, nových bytů k pronájmu, změn na mapě otevřeného světa a samozřejmě různých režimů, jak si zahrát Cyberpunk 2077. Pokud jde o režimy, můžete na PS5 a Xbox Series X očekávat režim Performance, který spustí hru rychlostí 60 FPS s rozlišením 4K, které obsahuje dynamické škálování závislé na snímkové frekvenci. CD Projekt Red říká, že v režimu Performance mohou hráči zaznamenat malé a vzácné poklesy snímkové frekvence. Kvalita odrazů prostoru obrazovky (SSR) v tomto režimu je „střední/poloviční rozlišení“.

Pokud hledáte ray-tracing Night City na konzolích nové generace, budete muset hrát v režimu Ray-Tracing. Tento režim spouští hru rychlostí 30 FPS se škálovacím rozlišením 4K, ray-tracovanými místními stíny a kvalitou SSR „Vysoké/Half Resolution“. Na Xbox Series S budete mít k dispozici pouze režim Performance, který spustí hru rychlostí 30 FPS s rozlišením 1440p a kvalitou SSR „Medium/Half Resolution“.






Pokud jde o změny, opravy, vylepšení a odstranění chyb, oprava 1.5 obsahuje stovky vylepšení. Pro úplný rozpis si můžete přečíst úplný seznam oprav CD Projekt Red, ale zde je podstata:

Hlavní změny v Cyberpunk 2077:

Kompletně přepracované stromy perků:

Všechny vaše perky budou zrušeny, pokud si vyberete staré uložení, a budete je muset všechny znovu přiřadit kvůli tomu, jak drasticky se změnil systém stromu perků. Najdete zde nové větve, odebrání některých výhod a přidání nových.

Bojové změny AI:

Nepřátelé AI reagují lépe na reakce hráčů. Boj je také plynulejší.

Řízení:

Byly implementovány přepracované modely vyhoření, při řízení je větší kontrola a řízení pomocí umělé inteligence je předvídatelnější. Vozidla jsou také těžší a brzdění je lepší. Driftování je realističtější a odpružení působí lépe ve všech vozidlech. Přepracovány byly také palubní desky a interiéry z pohledu první osoby.

Night City:

CD Projekt Red říká, že je živější a davy lépe reagují na vaše akce. Členové davu po vás začnou střílet podle toho, co děláte, jinak by mohli utéct.

Doprava:

Řidiči jezdí realističtěji a přes den je více chodců.

Mapa:

Koncerty neodhalují svůj typ a do mapy byly přidány další barvy, aby byla srozumitelnější.

Ekonomika:

Získáte více peněz za plnění úkolů a koncertů a nákup předmětů a vozidel není tak drahý. Obchody byly vylepšeny o nové předměty, výprodeje a novou estetiku zbraní.

Domov:

Nyní můžete změnit svůj vzhled uprostřed hry v zrcadle svého bytu. Další možnosti vzhledu zahrnují nové typy vlasů, extra barvy vlasů, více možností make-upu a nové barvy pro make-up.

EZ Estates:

Toto je nová aplikace na vašem počítači a pomocí ní můžete změnit estetiku svého bytu a můžete najít nové byty k pronájmu.

https://www.kupahrej.cz/products_pictures/cyberpunk2077xboxone-5544_925f9dc47dc215f0996908a68dd543ba.jpg

Cyberpunk 2077

Platforma:
Playstation 5, XBOX SERIES S | X

Autor
Kategorie Téma