NHL 22 poprvé přidává ženské národní týmy

Vydáno

Ženský hokej se konečně dostává do série NHL od EA. Nejnovější patch NHL 22 zavádí hratelné ženské týmy a kompletní soupisky IIHF (Mezinárodní federace ledního hokeje) do hry, právě včas, aby vyvolal humbuk pro zimní olympijské hry v Pekingu.

Je to skvělý okamžik pro ženský hokej. Marie-Philip Poulin v tiskové zprávě EA Sports řekla: „bylo mi ctí poprvé zašněrovat své digitální brusle v NHL 22 a navíc hrát za svou zemi. To je úžasné.“

„Na reprezentaci záleží a jsem nadšená, že každá mladá dívka, která si vezme do ruky ovladač, aby mohla hrát NHL 22, se může cítit, že je hokej také pro ni .“ řekla Marie-Philip Poulin.

Ženský hokej

Na upoutávce výše, můžete vidět elitní hráčky, jako je Hilary Knight, Sarah Nurse a Amanda Kessel, jak reagují na novinky a dále diskutovali o jejich nepochybném významu. Zatímco trailer také poskytuje první pohled na tyto hráčky na virtuálním ledě, bude zajímavé sledovat, jak EA Vancouver reprezentuje odlišný styl hry v ženském hokeji, který se méně spoléhá na tělo a více se zaměřuje na hru s tyčí proti samostatným hráčkám. V ženské hře je také více držení puku a šancí skórovat.

Mistrovství světa mužů IIHF

Aktualizace také umožňuje hrát Mistrovství světa mužů IIHF. EA potvrdilo, že šestnáct mezinárodních mužských týmů a deset mezinárodních ženských týmů bude k dispozici pro jejich příslušné režimy mistrovství světa spolu s dalšími oblíbenými destinacemi, jako jsou Online Versus, Threes Now a Shootout. Nejnovější patch bude spuštěn krátce po nejnovější epizodě pětidílné digitální série Breaking Ice od EA Sports a Uninterrupted Canada, která profiluje šampiony rozmanitosti v hokeji.

Autor
Kategorie Téma