Sons of the Forest - pokračování hry Forest odloženo až na říjen

Vydáno

Již v roce 2019 jsme věděli že Sons of the Forest je pokračováním děsivé hry o přežití v otevřeném světě The Forest, která je stále mým výběrem toho nejhrubšího a nejnepříjemnějšího simulátoru kácení stromů. Studio Endnight Games stále nezveřejnilo mnoho podrobností o pokračování, i když na základě záběrů z rané hry to vypadá na narativnější záležitost než jeho předchůdce, který byl sám o sobě více narativní záležitostí než většina survival her.

Co přesně Sons of the Forest bude, je zatím neznámé, ale víme, že hra byla odložena. Původně bylo vydání plánováno v květnu 2022, nyní se dostane na Steam někdy v říjnu 2022.

„Během posledních několika týdnů jsme si uvědomili, že naše datum vydání v květnu 2022 pro Sons Of The Forest bylo příliš ambiciózní,“ uvedl Endnight Games na Twitteru. „Abychom byli schopni realizovat naši vizi dalšího kroku ve hrách o přežití, rozhodli jsme se posunout datum vydání na říjen 2022.“

Oznámení doprovází extrémně krátké pětisekundové video. Zobrazuje zdánlivě nemrtvou rybu, ze které si postava v první osobě část ukousne a animaci konstrukce a rozkládání a umístění střeleckého terče.

Jon si všiml mnohem působivějších animací a také děsivé „třínohé, tříruké baleríny“, což zní přesně jako ten druh podivné monstrozity, se kterou se obchodovala první hra. Takže se připravte na strach, když Son of the Forest vyjde někdy kolem října.

Autor
Kategorie Plánované vydání her, Téma