PvP Arena Sea Of Thieves bude letos v březnu vypnuta

Vydáno

Rare oznámil, že zavírá svou PvP arénu v Sea of ​​Thieves.

Arena, která byla odhalena během předváděcí akce Sea of ​​Thieves 2022, oficiálně končí, protože to prostě není režim, který hraje většina hráčů. Rare říká, že to bylo těžké rozhodnutí, ale správné pro budoucnost pirátské hry v otevřeném světě.

„Zaprvé to bylo extrémně těžké rozhodnutí, ale pevně věříme, že je to správné, abychom se mohli soustředit na naše plány na centrální režim volného pohybu Adventure,“ píše Rare v příspěvku na blogu.

Aréna se oficiálně uzavře na začátku šesté sezóny, která má začít 10. března 2022. Ti, kteří již v Aréně hráli a dosáhli nebo překonali úroveň 5 Sea Dogs, obdrží následující lodní kosmetiku:

  • Azure Scout
  • Plamenný šakal
  • Zlatý pronásledovatel
  • Lucky Rover
  • Královský pes

Každý, kdo dosáhl úrovně Sea Dogs 50, obdrží také kosmetiku lodi The Good Boy. Hraniční bod pro tyto odměny již uplynul, takže pokud jste ještě nedosáhli žádné z těchto úrovní, nezískáte související odměny.

Rare říká, že pouze 2 procenta času jeho hráčů tráví v Aréně pravidelně a od začátku tohoto režimu se to vlastně nezměnilo. Studio také říká, že by mohlo pochopit kritiku, že do The Arena neinvestovalo dost na to, aby z ní udělalo režim, který stojí za to, ale Arena nikdy v Sea of ​​Thieves se nestala natolik populárním režimem, aby tam mohli soustředit své tvůrčí úsilí, takže nebylo.

„I když jsme neuvěřitelně hrdí na to, kde se hra nyní nachází, a na rozhodnutí, která jsme udělali od uvedení v roce 2018, díváme se zpět na The Arena s hrdostí smíchanou s lítostí, že se nám nepodařilo oslovit širší publikum, které by nám umožnily nadále stavět na jeho základech. Hodně jsme se naučili ze spuštění a vývoje The Arena, ale jedna věc, která opravdu vyniká, je, že spuštění konkurenčního režimu je mnohem větší investice a vyžaduje mnohem větší kreativní zaměření, než jsme si mysleli.“

„Navzdory tomu, že sdílí mnoho stejných mechanismů jako Adventure, je to zcela odlišná zkušenost, která by vyžadovala obrovské množství mindshare a vývojářského úsilí, aby se vedle ní postavila – a vzhledem k rozdílům ve velikosti publika se prostě stalo nemožné ji udržet.“

Vývoj na Sea of Thieves’ Arena se ve skutečnosti zastavil v prosinci 2020, což tehdy společnost Rare oznámila. Při aktualizaci mechaniky dobrodružství a přidávání vylepšení kvality života však tým musí tyto věci přenést také do režimu Arena, což představovalo zátěž, která za to nestála.

„Výsledkem je, že Arena vyžadovala značnou vývojovou práci, jen aby mohla fungovat v základním stavu, a nadále by pro nás představovala významnou trvalou pracovní zátěž – což nás nakonec vede k rozhodnutí, o které jsme se s vámi dnes podělili. .

Chápeme, že to bude obrovské zklamání pro naši malou, ale oddanou komunitu hráčů zaměřených na Arena. Chceme poděkovat všem, kteří hráli a podporovali The Arena, od těch, kteří právě fušovali, až po ty, kteří pořádali soutěžní akce a budovali komunity, jako je Notorious Arena League a Sea of Champions. Bylo skutečně neuvěřitelné vidět úroveň dovedností některých hráčů, kteří se objevili v Aréně, a jak to probíhalo v duchu, který tak rádi vidíme: s férovostí a vzájemným respektem vždy v popředí. Jste úžasná a kreativní komunita a rádi bychom s vámi spolupracovali na tom, abychom se posunuli vpřed ve světě bez Arény.“

Autor
Kategorie Téma