Rozvrh streamování červnových ukázek her

Vydáno

Červen se rychle blíží, a přestože nebude E3, stále budeme dostávat spoustu oznámení díky řadě letních herních ukázek. Většina z nich pochází z Summer Game Fest, každoročního náporu živých přenosů a světových premiér Geoffa Keighleyho, ale odehrává se i několik streamů jiných než Keighley. Abychom vám pomohli získat přehled o tom, co se děje a kdy, sestavili jsme všechny ohlášené prezentace s daty, časy a stručným popisem toho, co každá obsahuje. Tento seznam budeme aktualizovat, jakmile budou oznámeny další živé přenosy.

Summer Game Fest

Začátek: 9. Června, 20:00

O co jde: Ústřední událost Geoffa Keighleyho a pravděpodobně největší stream týdne zahajuje oslavy. Pokud tomu nasvědčují předchozí roky, očekávejte, že uvidíte spoustu odhalení AAA upoutávek a dalších překvapení. Pokud chcete, aby byla událost ještě větší.

Netflix Geeked Week

Začátek: 10. Června, 19:00

O co jde: Pokud hledáte další show k „Netflix and Chill“, Netflix Geeked Week upozorní na přibližně 60 nadcházejících filmů a televizních seriálů, které se dostanou do služby. Jak název napovídá, Geeked Week trvá několik dní a nabídne pohledy na herní adaptace, jako jsou Cyberpunk: Edgerunners a Resident Evil.

Tribeca Games Spotlight

Začátek: 10. Června, 21:00

O co jde: Tento stream oslavuje tituly oficiálně vybrané společností Tribeca do soutěže o cenu Tribeca Games Award. Očekávejte exkluzivní herní odhalení a rozhovory s vývojáři pro následující tituly:

- A Plague Tale: Requiem
- American Arcadia
- As Dusk Falls
- Cuphead – The Delicious Last Course
- Immortality
- Oxenfree II: Lost Signals
- The Cub
- Thirsty Suitors
- Venba

Guerrilla Collective

Začátek: 11. Června, 17:00

O co jde: Nemáte dost nezávislých her? Guerrilla Collective tradičně představuje desítky a desítky slibných nezávislých titulů, z nichž několik se objeví exkluzivně na akci.

Wholesome Games Direct

Začátek: 11. Června, 18:30

O co jde: The Wholesome Direct slouží jako doprovodná show k akci Guerrilla, která osvětluje útulnější nezávislé tituly navržené tak, abyste se uvnitř cítili hřejivě a rozmazleně. Upoutávka naznačuje, že dostaneme nové pohledy na hry, jako je Coffee Talk Episode 2, Lil Gator Game a Ooblets.

Xbox & Bethesda Games Showcase

Začátek: 12. Června, 19:00

O co jde: Pokud jste fanouškem všech věcí Xbox, toto je představení pro vás. Očekávejte spoustu odhalení a aktualizací z řady studií třetích stran společnosti Microsoft, přičemž Bethesda má na svá oznámení čas.

PC Gaming Show

Začátek: 12. Června, 21:00

O co jde: PC Gaming Show je přesně to, co zní: hojnost oznámení o nových hrách pro váš osobní počítač. Tuto událost by však neměli přehlédnout ani fanoušci konzolí. Nikdy nevíte, co se může dostat na PlayStation, Xbox a/nebo Switch.

Autor
Kategorie Plánované vydání her, Stream