Servery Dark Souls zůstanou offline, do vydání titulu Elden Ring, kvůli bezpečnostním problémům

Vydáno

Bandai Namco a From Software reagovali na technické problémy kolem franšízy Dark Souls na PC a uvedli, že servery pro Dark Souls, Dark Souls II a Dark Souls III zůstanou offline, kvůli bezpečnostním potížím. Servery zůstanou mimo provoz až do Elden Ring 25. února, uvedly Bandai Namco a From Software v prohlášení zveřejněném na sociálních sítích.

Pokud právě doháníte, bylo hlášeno, že hry Dark Souls obsahují bezpečnostní zranitelnosti, díky kterým jsou hry a počítače, na kterých se hrají, údajně náchylné k narušení. Podobné základní problémy odhalené v testech sítě Elden Ring naznačují, že by to mohlo ovlivnit i tuto hru. Společnost From Software byla o tomto riziku údajně informována dříve, ale rozhodla se nejednat.

Bandai Namco a From Software ve svém prohlášení uvedly, že společnosti „prodloužily vyšetřování“ Elden Ring a zajistí, „že jsou pro tento titul zavedena nezbytná bezpečnostní opatření na všech cílových platformách.“ Vydání hry zůstává podle plánu, aby byla spuštěna 25. února.

Servery Dark Souls jsou kvůli tomuto problému od konce ledna offline.

Elden Ring bude uveden na trh 25. února, týden poté, co další vysoce profilovaný titul, Sony Horizon Forbidden West, vychází pro PS4 a PS5. Obě hry jsou součástí nahromaděného února pro nové verze , které také zahrnuje rozšíření Destiny 2 Witch Queen z 22. února.

Autor
Kategorie Téma