Sledujte závod kolem Daytony v tomto novém záběru Gran Turismo 7

Vydáno

PlayStation vás zve, abyste si zajezdili na okruhu Daytona International Speedway v těchto nových záběrech ze hry Gran Turismo 7.

Polyphony Digital je mistrem detailů a tento čtyřminutový klip je jich plný. Počínaje pohledem řidiče z první osoby se podíváme na drobnosti kolem palubní desky vozidla, včetně aktivně se aktualizujících statistik na displeji volantu. Stíny a světlo, a to jak přímé, tak odrazové osvětlení, jsou v tomto pohledu také plně zobrazeny, nemluvě o materiálech a texturách předmětů, jako jsou rukavice řidiče a různé kovy a plasty v pohledu.

Když vytáhneme záběry kamery mimo auto, vidíme samotné modely vozidel a jejich pohyb a interakci s vozovkou, po které se loupou. Jemné posuny hmotnosti jsou patrné, pokud bedlivě sledujete karoserii vozů, jak zatáčí, zrychlují nebo narážejí na brzdy. Skvěle se podíváme také na odrazy na čelních a bočních oknech a na odrazy a záblesky od lesklejších materiálů na vozidlech. Další detaily, na které je třeba dávat pozor, jsou hustota davu na tribunách a zatažená obloha.

Nejnovější závody společnosti Sony ve svém dokonale detailním simulátoru jízdy vyjde 4. března na PlayStation 5 a PlayStation 4.

Autor
Kategorie Preview