Technický test MLB The Show 22 odhalen, přichází dnes na PlayStation, Xbox a Switch

Vydáno

Společnost Sony San Diego odhalila, že její nadcházející baseballová hra, MLB The Show 22, bude od zítřka, 17. února, procházet technickým testem na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Switch.

Začne dnes v 19:00 a potrvá do 23. února do 19:00, což dává hráčům přibližně týden na vyzkoušení hry před jejím vydáním 5. dubna. Pokud jde o to, co lze očekávat, technický test se zdá být primárně zaměřen na zátěžové testování online serverů a funkcí MLB The Show 22.

„Chceme dodat tu nejlepší možnou verzi MLB The Show 22 a k tomu potřebujeme pomoc všech, abychom napínali servery, online matchmaking, multiplatformní hraní, online kooperaci a další kromě získávání zpětné vazby ke hře. “, píše Sony San Diego v popisu svého traileru k tomuto oznámení. „Nejlepší zpráva? Není třeba se registrovat, [protože] je přístupný všem způsobilým.“

Abyste se mohli zúčastnit, stačí si stáhnout technický test, a pokud plánujete hrát na jakékoliv konzoli PlayStation, můžete si ho stáhnout hned teď, aby jste si technický test mohli hned když vyjde zahrát. Protože je povolena kooperace, můžete hrát 2vs nebo 3v3 online. Navíc, protože je test otevřený pro všechny, můžete z něj na sociální sítě zveřejňovat úplně vše co vás napadne.

Tento technický test je obzvláště vzrušující, protože je to první šance zahrát si MLB The Show 22 na Nintendu Switch. Letošní baseballová hra od Sony San Diego je prvním vydáním hry MLB The Show na platformě Nintendo .

Autor
Kategorie Plánované vydání her, Preview