The Settlers - Closed Beta preview

Vydáno

Je to už neuvěřitelných 12 let od vydání posledního The Settlers 7: Paths to a Kingdom, když tedy pomineme remake druhého dílu. Čekali jsme dlouho, Těšili jsme se hodně! Už se zdálo, že se snad ani nedočkáme. ALE.. Konečně je to tady!

Noví osadníci s jednoduchým názvem „The Settlers“ v uzavřené betě dnes spatřili světlo světa a nabídli nám ukázku toho, jak se za těch 12 let vyvinuli. Ve hře jsme si prošli všemi známými mechanikami, tak jak jsme je měli možnost potkat v minulých dílech, což určitě ocení každý fanoušek. Grafická stránka hry a animace osadníků jsou opravdu povedené, párkrát jsme prostě a jednoduše sledovali dřevorubce jak kácejí lesy nebo myslivce jak nahání zvěř po lese. Nádhera, tohle nám prostě chybělo! Pak najednou z této idylky vyběhlo pár nepřátel, abych pochopil, že AI tam někde v pozadí ovládá bandu nabroušených osadníků „těch druhých!“. Takže nezbylo než začít budovat armádu, postavit obranné věže a zařídit vše potřebné, aby celý proces výroby zbraní a nábor nových vojáků probíhal co nejrychleji a bez problémů.

Za nás jde Settlers správným směrem. Chtělo by to určitě přidat více inovací, protože to prozatím vypadá docela lacině, bez nějakého hlubšího nápadu. Nicméně je potřeba říct, že Realtime strategií se nám v poslední době moc na trh nedostává.

Pokud se někdo nedostal do uzavřené bety The Settlers, mrkněte na náš stream níže a udělejte si obrázek sami.

Autor
Kategorie Stream, Preview