Trailer pro Destiny 2: The Witch Queen je tady

Vydáno

Destiny 2: The Witch Queen dorazí 22. února – to je méně než týden ode dneška. Už máme docela dobrou představu o tom, co se chystá, z velké části díky dlouhému videu které Bungie vydalo minulý týden, a to znamená, že v tuto chvíli není moc co dělat, teď už musíme prostě jenom čekat.

A tak se ocitáme se startovacím trailerem Destiny 2: The Witch Queen, který představuje samotnou Savathȗn, která infiltrovala Vanguard a ukradla jeho nejposvátnější zdroj: Světlo. A nyní rod Savathȗn’s Hive využívá sílu samotného Světla, což, jak si dokážete představit, je pro gang, který je zvyklý být jedinými nesmrtelnými supervojáky ve městě, nepříjemným překvapením.

Z popisku z YouTube:

Savathûn’s Throne World, zkroucená říše divů zkaženosti a nádhery, je hostitelem křehké rovnováhy děsivé síly. Od základů jejího lesklého paláce až po pokroucené kořeny v bažině, vše, co skrývá, lze nalézt zde. Hledejte pravdu a zjistěte, že na tomto místě se tajemství usadilo jak v temnotě, tak ve Světle.

To zní na nový výlet Destiny 2 docela přímočaře a nové schopnosti založené na Voidu vypadají skvěle. Věci jsou trochu divné, když se záběry završí tím, že Savathȗn drží něco, co vypadá jako obří slimáčí mládě. To je pravděpodobně výsledek nové mise Exorcism, která dnes vypadla s týdenním resetem a uzavírá vyprávění aktuální sezóny. V misi plánuje Awoken Queen Mara Sov násilně odstranit parazitického červa, který uděluje Savathȗn její schopnosti. Je jasné, že to půjde hladce…

Osobně si myslím, že je načase, aby Guardians narazili na někoho, kdo se jim může rovnat v jejich vlastní hře, i když mám podezření, že stále budou mít velkou výhodu nad hráči v týmu Savathȗn. Jen pocit, opravdu. za týden — zatímco budete čekat, můžete se dozvědět více o tom, co se chystá, na bungie.net .

Autor
Kategorie Preview, Recenze