Two Point Campus otevírá své brány již v květnu

Vydáno

Fanoušci Two Point Hospital, radujte se! Její bratranec Two Point Campus s vysokoškolskou tematikou začíná zápis 17. května.

Two Point Campus umožňuje hráčům vybudovat a provozovat vlastní univerzitní kampus od nuly. Úspěch vaší školy závisí na výkonech vašich studentů, které ovlivňujete poskytováním přizpůsobené směsi kurzů a mimoškolních aktivit. Ale protože se jedná o hru Two Point, vše má humorný nádech. Ať už nabízíte kurzy robotiky, pořádáte podivné sportovní akce s krysí tématikou nebo navrhujete neortodoxní koleje, Two Point Campus vám umožní vybudovat tu nejhloupější ziskovou instituci vašich snů. Inspiraci k tomu, co vyrobit, najdete níže ve zbrusu novém traileru.

Two Point Campus najdete na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC. Hra bude k dispozici také na Xbox Game Pass pro konzole a PC.

Předobjednávka odměňuje dalšími předměty, jako je Topiary ve tvaru U a bezedná fontána poznání / Pearl of Wisdom. Majitelé Two Point Hospital, kteří si předobjednají, obdrží univerzitní bundu a brnění, které mohou používat v nemocnici. Získáním fyzické kopie získáte Enrollment Edition, která obsahuje rozkládací mapu kampusu a univerzitní prospekt.

Autor
Kategorie Plánované vydání her