Valve Steam Deck se snaží dodržet aktuální data expedice

Vydáno

Společnost Valve oznámila, že její odhady dodávek pro Steam Deck jsou aktuálně na správné cestě. Aktualizace, která byla zveřejněna na webu Steam Community, přináší dobrou zprávu. První várka kapesních počítačů bude dodána koncem února.

Nyní si všichni uvědomujeme v čem jsou problémy dodavatelského řetězce jako např. práce na dálku během pandemie nebo nedostatek čipů, z nichž některé zpozdily Steam Deck od jeho původního startovacího okna.

Alespoň pro první várku zařízení se termíny nezpozdí. Valve oznámilo: „Vypadá to, že zboží budeme moci začít odesílat do konce února.“. Pokud náhodou máte předobjednávku na Decku, můžete si zkontrolovat své osobní datum doručení na stránce obchodu Steam Deck zde

Práce na identifikaci her, které budou na Steam Decku fungovat nejlépe, jsou také v plném proudu. Příspěvek na blogu říká: „Souběžně probíhají práce a testování pro program Steam Deck Verified. Brzy budete moci vidět stav Deck Verified pro rostoucí sadu her Steam. Kontrolujeme čtyři hlavní kategorie: vstup , bezproblémovost, zobrazení a podpora systému.“ Vědět, které hry budou fungovat na vašem zbrusu novém hardwaru, bude neocenitelné, zvláště pro ty, kteří si osvojili limity své knihovny Steam, takže je hezké vidět, že tato funkce filtrování není až po uvedení na trh.

Představení konzole Steam Deck

Autor
Kategorie Hardware, Téma