Integrace Discord pro PlayStation konečne vyšla, což je skvělé pro naše cross-play kamarády.

Vydáno

Možná jste si dnes všimli malého vyskakovacího okna od Discordu s dotazem, zda chcete propojit svůj účet se sítí PlayStation Network. Ano, integrace Discordu pro PlayStation je konečně tady, což je skvělá zpráva pro ty z nás, kteří hrají cross-play s našimi konzolovými kamarády nebo občas fušují do nějakých vychytávek Sony.

Integraci oznámil šéf Sony Jim Ryan v květnu 2021 poté, co vývojář konzole vložil menšinovou investici do chatovací společnosti. V té době nebylo moc poznat, jak to bude fungovat, i když se předpokládalo, že to bude fungovat podobně jako současná integrace Discordu Xboxu. To se zdá být docela přesné – propojení účtu PSN umožní ostatním vidět, co hrajete na PlayStation 4 nebo PlayStation 5, a své jméno PSN můžete zobrazovat ve svém profilu ve stejném duchu jako ostatní propojené služby.

Dnes se „postupně“ zavádí , začíná pro ty v USA, než se vydá do dalších zemí. Jsem ve Spojeném království a dnes ráno mě přivítalo malé vyskakovací okno se žádostí o propojení účtu, takže to vypadá, že zavádění probíhá rychle.

I když to pro PC hráče přímo nic nemění, je to příjemná aktualizace kvality života všude kolem. Vždy jsem si přál, aby ostatní mohli nakouknout, k čemu jsem se chystal, když se na chvíli ponořím do svého PS4 nebo PS5, a Discord říká, že tato funkce je „obzvláště skvělá, když zjistíte, zda váš přítel právě hraje hru, která podporuje cross-play na jiné platformě.“

Autor