• GIVEAWAY: Warhammer 40,000: Space Wolf (Special Edition)

    Máme tady pro vás aktivační rychlovku! Warhammer 40,000: Space Wolf + 6 DLC. Musíte si ale pospíšit, kódy musí být aktivovány do dnešní půlnoci! Kdo bude první?!?

    Vydáno · Autor

  • Demo: Last Train Home

    Vydej se na zoufalou misi skrze válkou zničenou nekonečnou pustinu. Tvým cílem je dostat československé vojáky domů obrněným vlakem, ale cesta, která vás čeká, je plná nebezpečí. Ve víru brutální občanské války mezi ruskou Rudou a Bílou armádou si musí tvoje jednotka zachovat bojeschopnost, přičemž se budeš muset starat o to málo zdrojů, které máte k dispozici, a za každou cenu udržovat dobrou morálku. Vyraz na cestu neutěšenou a nemilosrdnou sibiřskou krajinou, kde tě kruté mrazy a neúprosná příroda doženou až na hranici sil. Zásob je nedostatek a posádka je vyčerpaná, ale ty to nesmíš vzdát.

    Vydáno · Autor

  • FREE GAME: Soulstice (EPIC)

    Soulstice je jedním z nejnovějších titulů v žánru akčního RPG a přináší hráčům dobrodružství plné magie, akce a emocí. Tato hra, vyvinutá studiem Reply Game Studios a vydána společností Modus Games, nám nabízí nejen vzrušující bojový systém, ale také poutavý příběh, který se bude líbit fanouškům temné fantasy.

    Vydáno · Autor

  • FREE GAME: 911 Operator (EPIC)

    Hry, které se zabývají prací pravých hrdinů, jsou vždy zvláštním zážitkem. Jednou z takových her je „911 Operator“, realistická simulace práce operátora tísňové linky 911. Tato hra od vývojářů Jutsu Games a vydavatele Games Operators vám umožní proniknout do světa, ve kterém na vás závisí lidské životy a bezpečnost. Připravte se na výzvy, které vás budou ohrožovat z každé strany a budete muset rozhodovat vteřinu na to.

    Vydáno · Autor

  • FREE GAME: King's Bounty: The Legend (GOG)

    Staňte se hrdinou ve fantasy světě nebojácných rytířů, zlých mágů, moudrých králů a krásných princezen. Prozkoumávejte zemi, velte armádám a plňte úkoly pro svého krále, abyste získali skvělé odměny… Nebo utrpěte zničující porážky.

    Vydáno · Autor

  • Fix Game: Return to Castle Wolfenstein

    Účelem této opravy je spuštění hry Return to Castle Wolfenstein na Windows 8.1, 10 a 11.

    Vydáno · Autor

  • FREE GAME: Homeworld: Deserts of Kharak (EPIC)

    Hra se stala jedním z nejzajímavějších a nejvíce očekávaných titulů ve světě real-time strategií. Vyvinutá studiovou Blackbird Interactive a vydána společností Gearbox Software, tato hra se stala prequelem k oblíbené herní sérii Homeworld. Své hráče zve na pouštní planetu Kharak, kde se odehrává nesmírně napínavý a adrenalinový příběh boje o přežití.

    Vydáno · Autor

  • GIVEAWAY: Panic Pool (Steam)

    Bazénové hry vždycky lákaly hráče různých věkových kategorií. Jednou z těch, která zaujala hráčskou komunitu svou unikátní kombinací rychlosti a strategie, je hra nazvaná „Panic Pool“. Tato hra se stala populární díky svému návykovému zážitku a zábavným herním mechanismům. Nyní se podíváme blíže na to, co tuto hru dělá tak zvláštní a proč si získala srdce mnoha hráčů.

    Vydáno · Autor

  • FREE GAME: Dodo Peak (EPIC)

    Za posledních pár let se mobilní hry staly zábavným způsobem, jak trávit volný čas a udržovat si příjemné zaměstnání. Jednou z těch, která zaujala srdce hráčů po celém světě, je hra Dodo Peak. Tato jednoduchá a zároveň návyková hra nabízí nejen zábavu, ale také dobrodružství ve světě plném výzev a zábavy.

    Vydáno · Autor

  • FREE GAME: Black Book (EPIC)

    Pokud hledáte temnou a záhadnou hru plnou dobrodružství a kouzel, nemusíte hledat dál. „Black Book“, titul od ruského vývojářského studia Morteshka, nabízí unikátní spojení dobrodružství, strategie a karetní hry v jednom tajuplném balení.

    Vydáno · Autor