FREE GAME: Destiny 2 + Legacy Collection (2023) (EPIC)

Vydáno

  • Nabídka platí do: 20.12.2023
  • Vývojář: Bungie
  • Vydavatel: Bungie
  • Platformy: PC

Destiny 2

Destiny 2 je akční MMO s jediným vyvíjejícím se světem, do kterého se vy a vaši přátelé můžete připojit kdykoli a kdekoli a zcela zdarma.

https://store.epicgames.com/en-US/p/destiny-2

Destiny 2: Legacy Collection (2023)

Vytvořte si svého Guardiana a pusťte se do filmového příběhu ve vyvíjejícím se vesmíru plném různých kooperativních misí a PvP režimů.

https://store.epicgames.com/en-US/p/destiny-2—legacy-collection-2023

Tato edice obsahuje The Witch Queen, Beyond Light a Shadowkeep. Prohrajte si tři epické kampaně, odemkněte 37 exotických zbraní, 15 exotických kusů brnění a sílu Stasis, což vám umožní uzamknout a ovládat bojiště.

Destiny 2: The Witch Queen

Ponořte se do Savathûnova trůnního světa, zvrácené říše divů zkaženosti a nádhery, abyste odhalili záhadu, jak ona a její Lucent Hive ukradli Světlo. Naučte se tajemství výroby nových zbraní, sílu nové Glaive a přežijte pravdu v její síti lží.

Destiny 2: Beyond Light

Hranice Evropy skrývá mnoho ztracených tajemství, včetně temné síly Stasis. Spolupracujte s tajemným Exo Strangerem, abyste využili tuto novou sílu, než ji Eramis, Kell of Darkness, udělí jejím padlým silám. Rozšiřte svůj arzenál, ovládněte Stasis a jděte za Světlo.

Destiny 2: Shadowkeep

Zatímco hrdinové posledního bezpečného města obracejí svou pozornost k dalekosáhlým hranicím naší galaxie, z dávného zla, které kdysi dřímalo pod povrchem Měsíce, se vynořily nové noční můry. Vydejte se hluboko do tajemné Hive Keep a spolupracujte s Eris Morn na poražení nočních můr dříve, než uvrhnou lidstvo do trvalého věku temnoty.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma