FREE GAME: Styx: Shards of Darkness (GOG)

Vydáno

  • Nabídka platí do: 24.11.2023 15:00
  • Vývojář: Cyanide Studio
  • Vydavatel: Nacon
  • Vydáno: 14.3.2017
  • Platformy: PC – Windows (7, 8, 10, 11)

Tato verze na GOG neobsahuje funkce Co-op. Jako omluvu nabízíme jako součást každého nákupu DLC ‚Akenash set‘.

Styx: Shards of Darkness – Mistr lsti se vrací ve větším a temnějším dobrodružství

Styx, malý goblinovský mistr lsti, se opět vkrádá do herního světa ve svém druhém dobrodružství s názvem „Styx: Shards of Darkness“. Tato stealth akční hra, vyvinutá studiem Cyanide, přináší hráčům nové výzvy, temnější prostředí a vylepšený systém lsti. Připravte se na napínavý mix skrytého pohybu, strategie a taktiky.

Příběh a prostředí

Styx se vrací do světa, který se nachází ve stínu obřích měst a temných chodeb. Příběh začíná poté, co byl goblin najat na nebezpečnou misi pro Lidovou výzvědnou službu. Hráči se dostanou do města Korangar, kde politické intriky, tajemství a nebezpeční nepřátelé čekají na každém rohu. Prostředí je plné vertikálních struktur a chytře navržených prostor, což dává hráčům spoustu možností, jak přistupovat k různým úkolům.

Nové schopnosti a vylepšený systém lsti

Ve „Styx: Shards of Darkness“ dostává hráč přístup k novým schopnostem a nástrojům, které rozšiřují možnosti lsti. Styx může nyní používat klopy, háky a další vychytávky, aby obešel nepřátele a dosáhl do jinak nedostupných míst. Nově také umí využívat různé prostředky k zmatení nepřátel a zajištění tichého postupu.

Vylepšená umělá inteligence

Hra klade důraz na realističnost chování nepřátel. Umělá inteligence byla vylepšena, což znamená, že hráči musí být obezřetní a přemýšliví, když se snaží proniknout nepozorováni. Nepřátelé reagují na změny ve svém okolí, spolupracují a snaží se hráče vystopovat, což dodává hře na náročnosti.

Vícehráčský režim

Nový díl série Styx přináší také vylepšený vícehráčský režim. Hráči mohou spolupracovat nebo soutěžit ve více než deseti různých mapách, využívat své lstivé schopnosti k překonání protivníků a dosažení cíle. Multiplayerová část hry přidává do mixu další vrstvu výzev a zábavy.

Závěr

„Styx: Shards of Darkness“ pokračuje v tradici svého předchůdce a přináší hráčům ještě více temných dobrodružství, skrytých pastí a chytře navržených úrovní. S novými schopnostmi, vylepšeným systémem lsti a poutavým příběhem se jedná o titul, který si zaslouží pozornost všech milovníků stealth her. Staňte se mistrem lsti a prozkoumejte temné tajemství „Styx: Shards of Darkness“.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma