• FREE GAME: Black Book (EPIC)

    Pokud hledáte temnou a záhadnou hru plnou dobrodružství a kouzel, nemusíte hledat dál. „Black Book“, titul od ruského vývojářského studia Morteshka, nabízí unikátní spojení dobrodružství, strategie a karetní hry v jednom tajuplném balení.

    Vydáno · Autor

  • FREE GAME: Orwell: Keeping an Eye on You (EPIC)

    Velký bratr dorazil – a jste to vy. Prozkoumejte životy občanů a najděte osoby odpovědné za sérii teroristických útoků. Ale pozor, vámi poskytnuté informace budou mít důsledky…

    Vydáno · Autor

  • FREE GAME: Europa Universalis IV (EPIC)

    Veďte jakýkoli národ od renesance po revoluci ve složité simulaci raného moderního světa. Ovládněte umění války, diplomacie a obchodu, abyste utvářeli a změnili historii svého národa!

    Vydáno · Autor

  • Call of Duty má podtitul Modern Warfare 3

    Ačkoli už nějakou dobu víme, že letošní díl válečné střelnice Call of Duty má podtitul Modern Warfare 3, nyní je to oficiální. Studio Sledgehammer zveřejnilo krátký teaser, v němž aspoň oznámilo datum vydání – 10. listopadu.

    Vydáno · Autor

  • FREE GAME: Bloons TD 6 (EPIC)

    Vytvořte si dokonalou obranu z kombinace mocných Opičích věží a úžasných hrdinů a pak vyražte do posledního invazního Bloona!
    Více než deset let vývoje tower defense a pravidelných masivních aktualizací dělá z Bloons TD 6 oblíbenou hru pro miliony hráčů. Užijte si nekonečné hodiny strategického hraní s Bloons TD 6!

    Vydáno · Autor