FREE GAME: OpenTTD - Open Transport Tycoon Deluxe

Vydáno

INFORMACE O HŘE

OpenTTD je podnikatelská simulační hra, ve které hráči vydělávají peníze přepravou pasažérů a nákladu po silnici, železnici, vodě i letecky. Jedná se o předělávku a rozšíření hry Transport Tycoon Deluxe z roku 1995 od Chrise Sawyera, s otevřeným zdrojovým kódem.

Buduj

Propoj průmysl a města na procedurálně generované mapě o velikosti až 4096 × 4096 políček vybudováním sítě silnic, železnic, přístavů a letišť. Neztrať se v rušných ulicích měst, překonej řeky a oceány, a pokoř vysoké hory v jednom ze čtyř podnebí.

Přepravuj

Sám nebo s přáteli pracuj na dokončení produkčních řetězců a zajisti přepravu hotového zboží do měst. Sestav flotilu stovek vozidel přepravujících náklad tak, jak je to potřeba v propojené, multimodální siti, s volitelnými destinacemi pro náklad.

Vylepšuj

Drž krok s technologickými vylepšeními v průběhu let s tím, jak města rostou; jsou vynalezeny nové způsoby přepravy; a průmysl vzniká, zaniká či mění výrobu. Rozšiřuj stanice a posiluj kapacitu přepravní sítě pro uspokojení poptávky a zamezení zpoždění.

Rozšiřuj

Přízpůsob si svůj OpenTTD zážitek komunitou vytvořenými modifikacemi staženými přes, ve hře zabudovaného, správce obsahu. V nabídce jsou reálná vozidla, nové sady průmyslu, vlastní scénáře, a mnohem více.
Svobodný a otevřený software

OpenTTD je bezplatný a otevřený software, licencovaný pod GNU General Public License verze 2.0. OpenTTD je stále ve vývoji. OpenTTD není zkratka pro cokoli.

VIDEO

STAHUJTE NA PLATFORMÁCH

KUPAHREJ.CZ – www.kupahrej.cz/openttd
STEAMstore.steampowered.com/app/1536610/OpenTTD
GOG.com – www.gog.com/en/game/openttd

Autor
Kategorie Hry zdarma