GIVEAWAY: Hacknet (Steam)

Vydáno

Infomrace o hře

Hacknet je pohlcující, terminálový simulátor hackování pro PC. Ponořte se do králičí nory, zatímco budete postupovat podle pokynů nedávno zesnulého hackera, jehož smrt možná nebyla tou nehodou, o níž média informovala. Pomocí příkazových řádků ze staré školy a skutečných hackerských procesů vyřešíte záhadu s minimálním držením za ruku a bohatým světem plným tajemství k prozkoumání.

Bit, hacker zodpovědný za vytvoření nejinvazivnějšího bezpečnostního systému na planetě, je mrtvý. Když se mu nepodaří znovu připojit ke svému systému po dobu 14 dnů, spustí se jeho zabezpečení proti selhání a pošle pokyny v automatických e-mailech jedinému uživateli. Jako na tomto uživateli je na vás, abyste odhalili záhadu a zajistili, že se Hacknet-OS nedostane do nesprávných rukou.

Hacknet zkoumá nestálou povahu osobního soukromí, převládající korporátní chamtivost a skryté schopnosti hackerů na internetu a přináší skutečnou simulaci hackování a zároveň nabízí systém podpory, který umožňuje úplným začátečníkům získat přehled o aplikacích v reálném světě a příkazy nalezené v průběhu hry.

Skutečné hackování

Na základě skutečných příkazů systému UNIX se Hacknet zaměřuje na skutečné hackování, nikoli na jeho verzi v hollywoodském stylu. To vytváří skutečně pohlcující zážitek a staví hráče přímo do situace, kdy se snaží prolomit firewally.

Odhalte tajemství Bit

Hacker je mrtvý a zprávy v médiích se nesčítají. Když vás kontaktuje jeho „duch“ – automatizovaný systém zabezpečený proti selhání – jste vtaženi do temného a temného světa podzemních hackerů.

Úplné ponoření

Jste vrženi do trvalého virtuálního světa bez „úrovní“ nebo zjevných herních prvků, které by prolomily iluzi. Postupujte podle pokynů v e-mailech od Bit nebo se jen ponořte do králičí nory a hledejte stopy a úryvky informací, které najdete při prozkoumávání různých systémů.

Přístupné, ale nekompromisní

I když vás nedržíte za ruku nebo neblbnete, design hry a křivka učení umožňuje těm, kteří nemají předchozí zkušenost s terminálem, užít si ji a zároveň potěšit ty, kdo vědí.

Zabijácké melodie

Hackněte se do rytmu soundtracku s undergroundovými umělci včetně Carpentera Bruta (Hotline Miami) a Remiho Gallega (AKA The Algorithm).

Soundtrack produkovaný ve spolupráci s The Otherworld Agency.

VIDEO

STEAM KLÍČE PRO NEJRYCHLEJŠÍ

0BECN-YC38Y-XJX9B
0BEFM-FXFHI-3WCLJ
0C5KP-NYAP8-6G8VT

Pokud již klíče nejsou funkční, hru si můžete zakoupit také na našich stránkách: Hacknet

Autor
Kategorie Hry zdarma