FREE GAME: Eternal Threads (EPIC)

Vydáno

  • Nabídka platí do: 26.10.2023
  • Platforma: PC / Epic Games

Vyberte si, jak chcete sledovat4 příběh hry

Kompletní vyprávění sleduje šest hlavních postav prostřednictvím několika rozhodnutí v různých časových liniích a můžete je zažít jakýmkoli způsobem, který si vyberete.
Můžete se soustředit pouze na příběh jedné konkrétní postavy najednou, sledovat jejich volby napříč časovými osami a pak se vrátit na začátek a sledovat jinou postavu.

K příběhu můžete přistupovat jako forenzní detektiv, pozorovat konečné výsledky příběhu a pak postupovat pozpátku po časové ose – v podstatě pozorovat účinky a pak určovat jejich příčinu.
Nebo můžete jen sledovat věci v chronologickém pořadí a zažít, jak se rozvíjí časová osa, jak budete pozorovat a měnit rozhodnutí, kterým postavy v průběhu týdne čelí.

Sledujte a měňte věci tolikrát, kolikrát chcete

Nemůžete si přesně vzpomenout, co se při události stalo? Změnili jste rozhodnutí a nejste si jisti, zda se vám líbí důsledky? To je v pořádku. Stačí se vrátit na časovou osu a sledovat a měnit, cokoli chcete, kdykoli chcete, kolikrát chcete.

Změňte minulost, abyste ovlivnili budoucnost

Nastavení dočasné základny v domě pouhé hodiny po požáru poskytuje jedinečný pohled na události. Když se podíváte zpět na časovou osu, minulé události se před vámi odehrávají v strašidelné podobě, přičemž dům poškozený kouřem a ohněm je neustálou připomínkou toho, co přijde. Kromě toho, jak manipulujete s minulostí, může být prostředí kolem vás resetováno, aby odpovídalo probíhajícím změnám. Některé nové objekty se objeví, jiné se budou pohybovat po domě a obsah místností se může podstatně změnit, když změníte minulost.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma