FREE GAME: The Evil Within (EPIC)

Vydáno

  • Nabídka platí do: 26.10.2023
  • Vývojář: Tango Gameworks
  • Vydavatel: Bethesda Softworks
  • Platformy: PlayStation 4, Xbox One, PC

O hře

Příběhová linie The Evil Within nás zavede do kůže detektiva Sebastiana Castellanose, který se vydává vyšetřit hroznou vražednou událost v místní psychiatrické léčebně. Když dorazí na místo činu, nečekaně se ocitne v bizarře deformovaném světě plném hrůz a nebezpečí. V průběhu hry hráči odhalují temná tajemství a čelí psychologickým zkouškám, které testují jejich odvahu.

Jednou z nejvýraznějších stránek této hry je atmosféra. Tango Gameworks se povedlo vytvořit temný a nehostinný svět, kde hráči nikdy neví, co se skrývá za rohem. Hra využívá různé hororové prvky, od krvavých vizuálních efektů až po šepoty ve tmě. Každý krok je doprovázen strachem a napětím, což přispívá k opravdu strašidelnému zážitku.

Hratelnost je také silnou stránkou hry. Hráči budou řešit hádanky, bojovat s hordami nelidských bytostí a rozhodovat se, zda se postaví čelem hrůze nebo se pokusí utéct. Mnoho situací vyžaduje různorodý přístup, což udržuje hru zajímavou a náročnou. Ovládání je pohodlné, což umožňuje hráčům soustředit se na samotný zážitek.

Grafika v The Evil Within je také vynikající. Vývojáři vytvořili detailní prostředí a postavy, které dodávají hrůze další rozměr. Hra běží plynule a vizuální efekty dodávají hře autentičnost.

Některé nedostatky však najdeme. Kontrola kamery v některých situacích může být nepřesná a zmatená, což může způsobit frustraci. Příběhová linie může být pro některé hráče matoucí a nejasná, ačkoli to může být záměrem vývojářů.

Celkově je The Evil Within skvělým příkladem hororové hry. Pokud máte rádi temné, psychologicky náročné zážitky, které vás donutí se zamyslet nad realitou, pak byste tuto hru měli určitě vyzkoušet. Přestože má několik nedostatků, poskytuje výjimečně atmosférický a intenzivní zážitek.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma