FREE GAME: The Evil Within 2 (EPIC)

Vydáno

  • Nabídka platí do: 02.11.2023
  • Vývojář: Tango Gameworks
  • Vydavatel: Bethesda Softworks
  • Platformy: PC

The Evil Within 2: hororová hra, která vás vtáhne do noční můry

Pokud jste fanouškem hororových her, možná jste slyšeli o The Evil Within 2, pokračování úspěšné hry z roku 2014. The Evil Within 2 je survival hororová hra, kterou vyvinulo studio Tango Gameworks a vydalo Bethesda Softworks pro PlayStation 4, Windows a Xbox One. Hra byla vydána celosvětově v říjnu 2017 a získala obecně pozitivní recenze od kritiků i hráčů. V tomto článku se podíváme na to, co hru dělá tak zajímavou a strašidelnou.

Příběh plný zvratů

Hlavním hrdinou hry je detektiv Sebastian Castellanos, který musí sestoupit do světa Union, aby zachránil svou dceru Lily. Union je virtuální realita vytvořená pomocí zařízení zvaného STEM, které propojuje lidské mozky a umožňuje jim sdílet společné zkušenosti. Union je však narušen neznámými silami a proměnil se v noční můru plnou hrůz a nebezpečí. Sebastian musí čelit nejen příšerám, které se skrývají ve tmě, ale také svým vlastním démonům a traumatu z minulosti.

Příběh hry je plný zvratů a odhalení, které vás budou držet v napětí až do konce. Budete se setkávat s různými postavami, které mají své motivy a tajemství. Některé z nich vám budou pomáhat, jiné vám budou bránit nebo vás dokonce zradit. Budete muset rozhodovat o tom, komu důvěřovat a jak postupovat ve své misi. Vaše rozhodnutí budou mít dopad na to, jak se bude vyvíjet příběh a jaký bude jeho konec.

Hratelnost plná možností

The Evil Within 2 je hra, která vám dává možnost hrát podle svého stylu. Můžete si vybrat mezi pěti obtížnostmi, od Casual po Akumu, které ovlivňují množství zdrojů, nepřátel a poškození, které dostanete. Můžete si také vybrat mezi třetí nebo první osobou pohledem, který změní váš způsob vnímání prostředí a akce.

Hra nabízí rozsáhlé mapy, které můžete prozkoumávat různými způsoby. Můžete se držet hlavního příběhu nebo se odchýlit do vedlejších misí a objevovat tajemství a odměny. Můžete také najít různé zbraně a předměty, které vám pomohou přežít. Hra má také systém řemeslnictví, který vám umožňuje shromažďovat materiály a vytvářet nové položky jako munici nebo lékárničky.

Hra také nabízí systém přizpůsobení, který vám umožňuje zlepšovat schopnosti Sebastiana a jeho zbraně. Můžete použít Zelený gel, který jste zavedli v první hře, abyste přizpůsobili Sebastiánovy schopnosti, které jsou rozděleny do pěti různých stromů: zdraví, stealth, boj, zotavení a atletika. Zbraně můžete přizpůsobit pomocí dílů zbraní, které jste shromáždili při prozkoumávání Union.

Hra vám dává volnost, jak se vypořádat s nepřáteli. Můžete se zapojit do přímého konfliktu s nepřáteli pomocí zbraní jako pistole nebo brokovnice, nebo použít stealth, abyste se vyhnuli být pozorováni nebo se plížit za nepřáteli a zabít je tiše. Můžete také použít pasti, návnady nebo prostředí ve svůj prospěch. Hra vám také dává možnost uniknout nebo se skrýt, pokud je situace příliš nebezpečná.

Vizuál plný atmosféry

The Evil Within 2 je hra, která vás vtáhne do svého světa díky svému vizuálnímu stylu a atmosféře. Hra využívá engin id Tech 5, který poskytuje detailní a realistickou grafiku. Hra také používá dynamické osvětlení a stínování, které vytvářejí působivé efekty a kontrasty. Hra také používá různé filtry a efekty, jako je rozmazání nebo zkreslení, které napodobují stav mysli Sebastiana.

Hra vás zavede do různých prostředí, které jsou plné rozmanitosti a originality. Budete procházet městem Union, které je inspirováno typickým americkým městem s restauracemi, ploty a hlavní ulicí, která končí u propasti Silent Hill-esque1. Budete také navštěvovat jiná místa, jako je divoký les, opuštěný kostel nebo bizarní muzeum. Každé prostředí má svou vlastní náladu a styl.

Hra také využívá zvuk a hudbu k posílení svého hororového pocitu. Hra má skvělý zvukový design, který vám dodává pocit napětí a strachu. Budete slyšet různé zvuky, jako jsou kroky, vzdychání nebo křiky nepřátel. Hudba hry je složena Masatoshi Yanagi2, který vytvořil skóre plné orchestrálních a elektronických skladeb, které doplňují atmosféru hry.

Závěr

The Evil Within 2 je hra, která si zaslouží vaši pozornost, pokud máte rádi hororové hry. Hra nabízí zajímavý a napínavý příběh plný zvratů a odhalení. Hra nabízí rozmanitou a flexibilní hratelnost plnou možností a volby. Hra nabízí působivý vizuál plný atmosféry a detailu.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma