GIVEAWAY: Shadowrun: Hong Kong (Extended Edition)

Vydáno

Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition je vrcholným titulem v sérii Shadowrun od Harebrained Schemes – a nyní zahrnuje zcela novou, 6+ hodinovou bonusovou kampaň Shadows of Hong Kong. Zažijte dosud nejpůsobivější Shadowrun RPG, oslavované jako jedna z nejlepších cRPG / strategických her roku 2015!

Infomrace o hře

Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition je definitivní verzí Shadowrun: Hong Kong, třetí samostatné hry v kritikou uznávané cRPG sérii Shadowrun od Harebrained Schemes. Tato rozšířená edice přidává do hry zcela novou, 6 a více hodinovou bonusovou kampaň Shadows of Hong Kong jako bezplatný upgrade – plní cíl financování, kterého dosáhli fanoušci ve velmi úspěšném Shadowrun: Hong Kong Kickstarter společnosti Harebrained Schemes. Rozšířená edice také přidává do hry zvukový komentář a dlouhý seznam vylepšení od prvního spuštění hry – včetně nových vizuálních efektů, aktualizovaných dialogů a nových funkcí editoru (pro obsah vytvářený uživateli). Zažijte dosud nejpůsobivější Shadowrun RPG, oslavované jako jedno z nejlepších RPG a strategických her roku 2015!

VIDEO

STEAM KLÍČE PRO NEJRYCHLEJŠÍ

42I36-FYG6E-MLE6X
T0ETW-KWE8P-R3QGB

Pokud již klíče nejsou funkční, hru si můžete zakoupit také na našich stránkách: KUPAHREJ.CZ – Shadowrun: Hong Kong

https://www.kupahrej.cz/products_pictures/SHKEE_0.jpg

Shadowrun: Hong Kong (Extended Edition)

Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition je vrcholným titulem v sérii Shadowrun od Harebrained Schemes – a nyní zahrnuje zcela novou, 6+ hodinovou bonusovou kampaň Shadows of Hong Kong

Autor
Kategorie Hry zdarma