PlayStation Plus v březnu nabídne Ghostrunner, Ghost Of Tsushima: Legends a další

Vydáno

Sony odhalilo svou březnovou nabídku PlayStation Plus, která nezahrnuje pouze tři hry, ale navíc bonusový čtvrtý titul.

Stejně jako předchozí měsíc, i v březnu najdeme v balíčku nabízených her jednu hru pro PlayStation 5 a dvě hry pro PlayStation 4. Kromě těchto her však mohou hráči PS5 i PS4 přidat do svých knihoven bonusovou hru – Ghost of Tsushima: Legends (DLC)

Všechny čtyři tyto tituly budou ke stažení od příštího úterý 1. března.

  • Ghostrunner (PS5)
  • Ark: Survival Evolved (PS4)
  • Team Sonic Racing (PS4)
  • Ghost of Tsushima: Legends (DLC) (PS4, PS5)

Ghostrunner

Ghostrunner je extrémně rychlá kyberpunková hra z pohledu první osoby, kde hodně běháte. Je to v podstatě tanec čepelí, kde buď předvádíte divoké parkourové kousky, abyste se rychle dostali přes chodby, mrakodrapy, střechy a další, nebo prořezáváte krk nepřátel. Načasování nemůže být dokonalejší, protože v březnu se do hry dostane Ghostrunnerovo příběhové DLC Project_Hel.

Ghost of Tsushima: Legends

Ghost of Tsushima je zábavná, krásná a rozlehlá samurajská hra v otevřeném světě, která stojí za váš čas. To však není to, co budete moci hrát tento měsíc prostřednictvím služby PlayStation Plus. Místo toho získáte rozšíření hry Legends, což je komponenta pro více hráčů, která obsahuje režim přežití založený na vlnách a nájezdech, kterými můžete projít vy a až tři další hráči.

Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved je MMO survival hra, kde se probudíte na břehu tajemného ostrova zpustošeného dinosaury a dalšími tvory. Musíte se rychle přizpůsobit, abyste si vybudovali úkryt a zbraně, abyste se mohli bránit. Přitom se musíte vyhnout špičatému konci šípu jiného hráče. V roce 2020 bylo oznámeno pokračování s příhodným názvem Ark II, ve kterém se objeví hvězda Rychle a zběsile Vin Diesel.

Team Sonic Racing

Team Sonic Racing je, jak název napovídá, závodní hra. Team Sonic Racing, který se více podobá motokárovému závodníkovi, jako je Mario Kart, než něčemu jako Need for Speed ​​nebo sérii Forza Horizon, přináší všechny vaše oblíbené ježky na závodní dráhu.

Únorový PlayStation Plus

Nezapomeňte si do knihovny přidat také únorovou řadu PlayStation Plus do 1. března.

  • EA Sports UFC 4
  • Planet Coaster: Console Edition (pouze PS5)
  • Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure

Autor
Kategorie Hry zdarma