Vydáno

  • Nabídka platí do: 02.11.2023
  • Vývojář: Tango Gameworks
  • Vydavatel: Bethesda Softworks
  • Platformy: PC

The Evil Within 2: hororová hra, která vás vtáhne do noční můry

Pokud jste fanouškem hororových her, možná jste slyšeli o The Evil Within 2, pokračování úspěšné hry z roku 2014. The Evil Within 2 je survival hororová hra, kterou vyvinulo studio Tango Gameworks a vydalo Bethesda Softworks pro PlayStation 4, Windows a Xbox One. Hra byla vydána celosvětově v říjnu 2017 a získala obecně pozitivní recenze od kritiků i hráčů. V tomto článku se podíváme na to, co hru dělá tak zajímavou a strašidelnou.

Příběh plný zvratů

Hlavním hrdinou hry je detektiv Sebastian Castellanos, který musí sestoupit do světa Union, aby zachránil svou dceru Lily. Union je virtuální realita vytvořená pomocí zařízení zvaného STEM, které propojuje lidské mozky a umožňuje jim sdílet společné zkušenosti. Union je však narušen neznámými silami a proměnil se v noční můru plnou hrůz a nebezpečí. Sebastian musí čelit nejen příšerám, které se skrývají ve tmě, ale také svým vlastním démonům a traumatu z minulosti.

Příběh hry je plný zvratů a odhalení, které vás budou držet v napětí až do konce. Budete se setkávat s různými postavami, které mají své motivy a tajemství. Některé z nich vám budou pomáhat, jiné vám budou bránit nebo vás dokonce zradit. Budete muset rozhodovat o tom, komu důvěřovat a jak postupovat ve své misi. Vaše rozhodnutí budou mít dopad na to, jak se bude vyvíjet příběh a jaký bude jeho konec.

Hratelnost plná možností

The Evil Within 2 je hra, která vám dává možnost hrát podle svého stylu. Můžete si vybrat mezi pěti obtížnostmi, od Casual po Akumu, které ovlivňují množství zdrojů, nepřátel a poškození, které dostanete. Můžete si také vybrat mezi třetí nebo první osobou pohledem, který změní váš způsob vnímání prostředí a akce.

Hra nabízí rozsáhlé mapy, které můžete prozkoumávat různými způsoby. Můžete se držet hlavního příběhu nebo se odchýlit do vedlejších misí a objevovat tajemství a odměny. Můžete také najít různé zbraně a předměty, které vám pomohou přežít. Hra má také systém řemeslnictví, který vám umožňuje shromažďovat materiály a vytvářet nové položky jako munici nebo lékárničky.

Hra také nabízí systém přizpůsobení, který vám umožňuje zlepšovat schopnosti Sebastiana a jeho zbraně. Můžete použít Zelený gel, který jste zavedli v první hře, abyste přizpůsobili Sebastiánovy schopnosti, které jsou rozděleny do pěti různých stromů: zdraví, stealth, boj, zotavení a atletika. Zbraně můžete přizpůsobit pomocí dílů zbraní, které jste shromáždili při prozkoumávání Union.

Hra vám dává volnost, jak se vypořádat s nepřáteli. Můžete se zapojit do přímého konfliktu s nepřáteli pomocí zbraní jako pistole nebo brokovnice, nebo použít stealth, abyste se vyhnuli být pozorováni nebo se plížit za nepřáteli a zabít je tiše. Můžete také použít pasti, návnady nebo prostředí ve svůj prospěch. Hra vám také dává možnost uniknout nebo se skrýt, pokud je situace příliš nebezpečná.

Vizuál plný atmosféry

The Evil Within 2 je hra, která vás vtáhne do svého světa díky svému vizuálnímu stylu a atmosféře. Hra využívá engin id Tech 5, který poskytuje detailní a realistickou grafiku. Hra také používá dynamické osvětlení a stínování, které vytvářejí působivé efekty a kontrasty. Hra také používá různé filtry a efekty, jako je rozmazání nebo zkreslení, které napodobují stav mysli Sebastiana.

Hra vás zavede do různých prostředí, které jsou plné rozmanitosti a originality. Budete procházet městem Union, které je inspirováno typickým americkým městem s restauracemi, ploty a hlavní ulicí, která končí u propasti Silent Hill-esque1. Budete také navštěvovat jiná místa, jako je divoký les, opuštěný kostel nebo bizarní muzeum. Každé prostředí má svou vlastní náladu a styl.

Hra také využívá zvuk a hudbu k posílení svého hororového pocitu. Hra má skvělý zvukový design, který vám dodává pocit napětí a strachu. Budete slyšet různé zvuky, jako jsou kroky, vzdychání nebo křiky nepřátel. Hudba hry je složena Masatoshi Yanagi2, který vytvořil skóre plné orchestrálních a elektronických skladeb, které doplňují atmosféru hry.

Závěr

The Evil Within 2 je hra, která si zaslouží vaši pozornost, pokud máte rádi hororové hry. Hra nabízí zajímavý a napínavý příběh plný zvratů a odhalení. Hra nabízí rozmanitou a flexibilní hratelnost plnou možností a volby. Hra nabízí působivý vizuál plný atmosféry a detailu.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma

Vydáno

  • Nabídka platí do: 26.10.2023
  • Vývojář: Tango Gameworks
  • Vydavatel: Bethesda Softworks
  • Platformy: PlayStation 4, Xbox One, PC

O hře

Příběhová linie The Evil Within nás zavede do kůže detektiva Sebastiana Castellanose, který se vydává vyšetřit hroznou vražednou událost v místní psychiatrické léčebně. Když dorazí na místo činu, nečekaně se ocitne v bizarře deformovaném světě plném hrůz a nebezpečí. V průběhu hry hráči odhalují temná tajemství a čelí psychologickým zkouškám, které testují jejich odvahu.

Jednou z nejvýraznějších stránek této hry je atmosféra. Tango Gameworks se povedlo vytvořit temný a nehostinný svět, kde hráči nikdy neví, co se skrývá za rohem. Hra využívá různé hororové prvky, od krvavých vizuálních efektů až po šepoty ve tmě. Každý krok je doprovázen strachem a napětím, což přispívá k opravdu strašidelnému zážitku.

Hratelnost je také silnou stránkou hry. Hráči budou řešit hádanky, bojovat s hordami nelidských bytostí a rozhodovat se, zda se postaví čelem hrůze nebo se pokusí utéct. Mnoho situací vyžaduje různorodý přístup, což udržuje hru zajímavou a náročnou. Ovládání je pohodlné, což umožňuje hráčům soustředit se na samotný zážitek.

Grafika v The Evil Within je také vynikající. Vývojáři vytvořili detailní prostředí a postavy, které dodávají hrůze další rozměr. Hra běží plynule a vizuální efekty dodávají hře autentičnost.

Některé nedostatky však najdeme. Kontrola kamery v některých situacích může být nepřesná a zmatená, což může způsobit frustraci. Příběhová linie může být pro některé hráče matoucí a nejasná, ačkoli to může být záměrem vývojářů.

Celkově je The Evil Within skvělým příkladem hororové hry. Pokud máte rádi temné, psychologicky náročné zážitky, které vás donutí se zamyslet nad realitou, pak byste tuto hru měli určitě vyzkoušet. Přestože má několik nedostatků, poskytuje výjimečně atmosférický a intenzivní zážitek.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma

Vydáno

  • Nabídka platí do: 26.10.2023
  • Platforma: PC / Epic Games

Vyberte si, jak chcete sledovat4 příběh hry

Kompletní vyprávění sleduje šest hlavních postav prostřednictvím několika rozhodnutí v různých časových liniích a můžete je zažít jakýmkoli způsobem, který si vyberete.
Můžete se soustředit pouze na příběh jedné konkrétní postavy najednou, sledovat jejich volby napříč časovými osami a pak se vrátit na začátek a sledovat jinou postavu.

K příběhu můžete přistupovat jako forenzní detektiv, pozorovat konečné výsledky příběhu a pak postupovat pozpátku po časové ose – v podstatě pozorovat účinky a pak určovat jejich příčinu.
Nebo můžete jen sledovat věci v chronologickém pořadí a zažít, jak se rozvíjí časová osa, jak budete pozorovat a měnit rozhodnutí, kterým postavy v průběhu týdne čelí.

Sledujte a měňte věci tolikrát, kolikrát chcete

Nemůžete si přesně vzpomenout, co se při události stalo? Změnili jste rozhodnutí a nejste si jisti, zda se vám líbí důsledky? To je v pořádku. Stačí se vrátit na časovou osu a sledovat a měnit, cokoli chcete, kdykoli chcete, kolikrát chcete.

Změňte minulost, abyste ovlivnili budoucnost

Nastavení dočasné základny v domě pouhé hodiny po požáru poskytuje jedinečný pohled na události. Když se podíváte zpět na časovou osu, minulé události se před vámi odehrávají v strašidelné podobě, přičemž dům poškozený kouřem a ohněm je neustálou připomínkou toho, co přijde. Kromě toho, jak manipulujete s minulostí, může být prostředí kolem vás resetováno, aby odpovídalo probíhajícím změnám. Některé nové objekty se objeví, jiné se budou pohybovat po domě a obsah místností se může podstatně změnit, když změníte minulost.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma

Vydáno

  • Nabídka platí do: 19.10.2023
  • Platforma: PC / Epic Games

Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE: Více než jen hra

Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE je fascinující a inovativní hra, která zahrnuje několik dobrodružných zážitků ve světě kvádrů, záhad a tajemství. Tato hra, vyvinutá Toxic Games, vás vtáhne do světa abstraktních hádanek a řešení, kde budete muset využít svou inteligenci a schopnosti logického myšlení, abyste se dostali dál. V tomto článku si podrobně probereme, co Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE nabízí a proč byste si ji měli zahrát.

O hře

Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE je kombinací dvou hratelných titulů:

1. Q.U.B.E: Director’s Cut – V této části hry se hráči ocitnou ve stísněném prostoru kvádrů a budou muset využít speciálních rukavic, které umožňují manipulaci s tímto prostředím. Hráči se budou muset pokoušet řešit různé hádanky a hlavolamy, abyste se dostali dál do tajemného komplexu.

2. Q.U.B.E. 2 – Tato druhá část hry přináší nový příběh a další úrovni plné inovativních hádanek. Hráči budou spolupracovat s novými postavami a odhalovat nové tajemství světa kvádrů.

Hratelnost

Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE je známý svou působivou hratelností a výzvami pro hráče. Hráči budou muset využívat různé kvádry s různými schopnostmi, jako je tlačení, vytváření mostů nebo skákání, aby překonali obtíže a záhady na své cestě.

Grafika a zvuk

Hra je vizuálně působivá s abstraktním prostředím a výborným designem kvádrů. Zvuková stopa dodává atmosféru a napětí, které hráče vtáhne do světa hry.

Závěr

Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE je skvělým zástupcem žánru hádankových her, který přináší náročné a inovativní úkoly pro hráče. S kombinací dvou her v jednom balíčku máte opravdu hodně obsahu k prozkoumání. Pokud máte rádi hádanky a logické hry, určitě byste si tuto hru neměli nechat ujít.

Získání Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE vám otevře bránu do světa kvádrů a abstraktních záhad. Buďte připraveni na intelektuální výzvy a dobrodružství, která tato hra nabízí.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma

Vydáno

  • Nabídka platí do: 19.10.2023
  • Platforma: PC / Epic Games

Blazing Sails: Dobrodružství v Ohnivých Větrech

Blazing Sails je vzrušující hra závodních a bojových lodí, která vás zavede do světa pirátů a dobrodružství. S nekonečným mořem, plným tajemství, vzrušení a nebezpečí, budete muset spolupracovat se svými spolubojovníky a vyvinout strategii, abyste se stali nejobávanějšími piráty na všech sedmi mořích. Připravte se na vzrušující plavby, souboje a dobrodružství, která vás nechají srdce bušit.

Herní Mechanika

Blazing Sails nabízí hratelnost, která spojuje dovednostní zápasy s taktickým myšlením. Zde je několik klíčových prvků, které tuto hru vynikají:

Lodě a Přizpůsobení: Ve hře najdete různé typy lodí, které můžete přizpůsobit podle svých potřeb. Výběr lodi a zbraní je klíčovou součástí strategie.

Týmová Spolupráce: Hra je postavena na týmové spolupráci. Komunikace s ostatními hráči je klíčová pro úspěch. Spolupracujte na plavbách, obraně a útocích, abyste dosáhli cílů.

Pátrání po Pokladech: Mapa je plná pokladů a tajemství. Vaše dobrodružství vám umožní hledat poklady a zdokonalovat svou loď.

Dynamické Počasí: Počasí může mít vliv na vaši plavbu a boje. Bouře a větry mohou změnit průběh bitvy.

Grafika a Design

Blazing Sails se může pochlubit nádherným námořním prostředím, které vám umožní ponořit se do světa pirátů. Grafika a design lodí jsou detailní a zábavné. Hráči si mohou také upravit vzhled svých lodí, což přidává osobní dotek do hry.

Multiplayerový Zážitek

Hra Blazing Sails je především multiplayerovou hrou, což znamená, že budete moci hrát s přáteli a dalšími hráči z celého světa. Týmový boj na otevřeném moři přináší vzrušující zážitek, který nikdy nekončí.

Závěr

Blazing Sails je skvělou volbou pro ty, kteří touží po vzrušujícím námořním dobrodružství s pirátskou tematikou. Hra nabízí nejen taktické souboje, ale také spolupráci a pátrání po pokladech. S krásnou grafikou a možností hrát s přáteli se stane jednou z vašich oblíbených námořních her.

Nyní vyplňte své plachty, nabijte děla a vydejte se na dobrodružnou plavbu v ohnivých větrech světa Blazing Sails.

VIDEO

AKTIVACE ZDARMA

Aktivovat ZDARMA

Autor
Kategorie Hry zdarma