Preview: Diablo Immortal

Vydáno

Diablo Immortal bylo odhaleno Blizzard Entertainment před čtyřmi lety, v roce 2018, a když bylo oznámeno, bylo to prý pouze mobilní hra pro zařízení iOS a Android. To zůstalo poměrně dlouho, ale v nedávných beta verzích si tým uvědomil, že pokud chce skutečně přijmout ducha zpřístupnění zážitku z Diabla více hráčům než kdykoli předtím, Diablo Immortal musí přijít také na PC. A nyní Blizzard oznámil, že ano, a tým také odhalil oficiální datum vydání. Přesněji řečeno, na iOS a Android se dostane 2. června a ten samý den se hra dostane na PC v Open Beta.

Teď se nebojte – celý zážitek z Diablo Immortal bude živě na PC, přestože jde o otevřenou beta verzi. Tým jen hledá zpětnou vazbu a návrhy na tuto verzi hry.

Pokud jste nadšeni z Diablo Immortal, doufejme, že tento nový vzhled s dosud neviděnou hratelností vás dokáže uklidnit až do vydání hry, které se má stát 2. června, kdy se dostane na zařízení iOS a Android a také na PC. Otevřete beta ve stejný den.

Pro více informací o Diablo Immortal určitě zamiřte na oficiální centrum Game Informer Diablo Immortal, které obsahuje první pohledy na hru, novinky a další. Chcete-li získat další ukázky některých z největších her roku 2022 a dále, určitě zamiřte na naši stránku YouTube, kde najdete první pohledy na Cult of the Lamb, Chrono Cross: The Radical Dreamers, Vampire: The Masquerade – Swansong, Forspoken atd. mnohem více! Děkujeme za zhlédnutí dnešního videa.

Autor
Kategorie Preview