Datum vydání Ghostwire: Tokyo je potvrzeno na březen

Vydáno

Bethesda potvrdila to, co už všichni trochu čekali. Ghostwire: Tokyo vyjde 25. března. Není to žádné překvapení, protože zvěsti z počátku tohoto týdne pocházely z velmi spolehlivých zdrojů.

Chcete-li povzbudit vaši chuť k jídlu, výše uvedené 20minutové video poskytuje široký přehled toho, co můžete očekávat. Očekávejte děsivé sci-fi Yakuza.

Původní příběh:

Ghostwire: Tokyo je strašidelná akční adventura od vývojáře Evil Within Tango Gameworks, vyjde 25. března. Datum v tuto chvíli nebylo oficiálně oznámeno, ale potvrzení přišlo s představením nadcházející PlayStation Showcase na YouTube .

„Postavte se neznámému ve hře Ghostwire: Tokyo, která bude uvedena 25. března 2022 na PlayStation 5,“ uvádí se v seznamu s trochou legrační ironie vzhledem k tomu, že Tango Gameworks je divizí společnosti ZeniMax Media, kterou nyní vlastní Microsoft . Hra měla původně vyjít v roce 2021, ale v červenci stejného roku byla posunuta na začátek roku 2022 — a pro pořádek je také potvrzeno, že vyjde na PC.

Ghostwire: Tokyo slibuje, že bude akčnější než survival horor Evil Within. V roce 2020 to vydavatel Bethesda Softworks popsal jako „první vpád studia do sféry akčního dobrodružství“.

„Při vytváření akčnější hry zde pomáhá Shinichiro Hara, který pracoval na systému boje Glory Kill v DOOM (2016) a nyní je Combat Director na GhostWire: Tokyo,“. „Hara a bojový tým v Tangu vytvořili složitý kombinovaný systém, který využívá pohyby inspirované tradičními gesty rukou Kuji-kiri.“

Datum 25. března není oficiální, ale neobjevilo se na kanálu nějakého náhodného youtubera – toto je oficiální PlayStation Tube se 14 miliony odběratelů. Je také pozoruhodné, že se zatím nikdo neobtěžoval datum odstranit. Myslím, že to je to velmi solidní důkaz, ale pro jistotu jsem se obrátil na Bethesdu, abych to potvrdil, a pokud dostanu odpověď, budu aktualizovat. Ať tak či onak, pokud se chcete o Ghostwire: Tokyo dozvědět více, pravděpodobně si budete chtít naladit tuto ukázku PlayStation, která začíná 3. února ve 14:00 PT/17:00 ET.

Autor
Kategorie Plánované vydání her