ANKETA: Na kterou hru se těšíte nejvíce?

Vydáno

  • Elden Ring

    Elden Ring je připravovaná akční hra na hrdiny vyvinutá společností FromSoftware a publikovaná společností Bandai Namco Entertainment. Hra, kterou režíroval Hidetaka Miyazaki, byla vytvořena ve spolupráci s fantasy romanopiscem Georgem R. R. Martinem, který poskytl materiál pro prostředí hry.

  • S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl bude akční počítačová střílečka z pohledu první osoby postapokalyptického žánru od ukrajinského studia GSC Game World.

  • Horizon Forbidden West

    Horizon Forbidden West je připravovaná akční hra na hrdiny vyvinutá společností Guerrilla Games a vydaná společností Sony Interactive Entertainment. Vydání je naplánováno na 18. února 2022 pro PlayStation 4 a PlayStation 5.

  • Gran Turismo 7

    Přeloženo z angličtiny-Gran Turismo 7 je připravovaná závodní videohra vyvinutá společností Polyphony Digital a vydaná společností Sony Interactive Entertainment. Hra bude osmým hlavním dílem série Gran Turismo.

  • Starfield

    Starfield je videohra, která bude vydána společností Bethesda Softworks. Oznámena byla na veletrhu E3 v roce 2018. Spekulace se objevily již v roce 2013. Jedná se o první titul oznámený Bethesdou pod novou značkou za 25 let. Mělo by se jednat o singleplayerové RPG zasazené do prostředí vesmíru a budoucnosti.

  • Star Citizen

    Star Citizen je rozpracovaný vesmírný obchodní a bojový simulátor pro platformu Microsoft Windows. Star Citizen bude mít tři složky: vesmírné souboje z pohledu první osoby, FPS a obchodování v perzistentním světě a přizpůsobitelné privátní servery, hru jednoho hráče a drop-in kooperativní multiplayer kampaň.

  • Hogwarts Legacy

    Datum vydání je ovlivněno vydáním nového filmu Fantastiská zvířata. Přeloženo z angličtiny-Hogwarts Legacy je nadcházející akční videohra s otevřeným světem odehrávající se na konci 19. století v kouzelnickém světě, vyvíjená společností Avalanche Software a vydávaná společností Warner Bros. Interactive Entertainment pod značkou Portkey Games.

  • The Legend of Zelda: Breath of the wild 2

    Nintendo vyvíjí nepojmenované pokračování akční dobrodružné hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild z roku 2017. Pokračování je součástí série The Legend of Zelda a v současné době má vyjít v roce 2022 pro Nintendo Switch.

  • Avatar 2: Frontiers of Pandora

    Datum vydání je ovlivněno vydáním filmu Jamese Camerona Avatar 2. Přeloženo z angličtiny-Avatar: Frontiers of Pandora je nadcházející akční adventura s otevřeným světem založená na filmové sérii Avatar Jamese Camerona. Hru vyvíjí společnost Massive Entertainment a v roce 2022 ji vydá Ubisoft pro Microsoft Windows, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Amazon Luna a Stadia.

  • God of War Ragnarog

    Datum vydání bylo ovlivněno problémy s dabingem Christopher Judge, který byl dlouho nemocen. God of War Ragnarök je připravovaná akční dobrodružná hra vyvinutá studiem Santa Monica a vydána společností Sony Interactive Entertainment. Vydání je naplánováno na rok 2022 pro PlayStation 4 a PlayStation 5. Bude to devátý díl série God of War, devátý chronologicky a pokračování God of War z roku 2018.

  • Ark 2

    Ark 2 je na cestě a v současné době stále očekáváme, že pravěký multiplayer dorazí někdy v roce 2022. Nejprve jsme se dozvěděli, že v populární sérii Ark: Survival Evolved uvidíme více akcí ve tvaru dinosaurů díky první odhalení na Game Awards v roce 2020.

  • Gotham Knights

    Gotham Knights je připravovaná akční hra na hrdiny vyvinutá společností WB Games Montréal a vydaná společností Warner Bros. Interactive Entertainment. Vydání je naplánováno na rok 2022 pro Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S

  • Marvel's Midnight Suns

    Marvel's Midnight Suns je nadcházející taktická hra na hrdiny vyvinutá Firaxis Games ve spolupráci s Marvel Games. Bude obsahovat postavy z komiksů z mnoha společností Marvel, jako jsou Midnight Sons, Avengers, X-Men a Runaways.

  • Warhamer 40.000 Darktide

    Warhammer 40 000: Darktide je připravovaná akční hra z pohledu první osoby zasazená do světa Warhammer 40 000, kterou vyvíjí a vydává švédské videoherní studio Fatshark. Jeho vydání je plánováno exkluzivně pro Microsoft Windows a Xbox Series X/S v roce 2022.

  • A Plague Tale: Requiem

    A Plague Tale: Requiem. Vydejte se na emocionální a dechberoucí cestu v pokračování oceňované A Plague Tale: Innocence. Následujte Amicii a jejího bratra Huga, kteří dělají vše, co je potřeba, aby přežili brutální, lhostejný svět.

  • The Lord of the Rings: Gollum

    The Lord of the Rings: Gollum je připravovaná akční dobrodružná hra vyvinutá společností Daedalic Entertainment a společně vydávaná společnostmi Daedalic Entertainment a Nacon. Je založen na Pánu prstenů a sleduje postavu Gluma před událostmi z Pána prstenů a Hobita.

  • Monster Hunter Rise

    Monster Hunter Rise je akční RPG vyvinutá a publikovaná společností Capcom pro Nintendo Switch. Je to šestý díl hlavní řady v sérii Monster Hunter a byl celosvětově vydán v březnu 2021. Verze pro Microsoft Windows byla vydána v lednu 2022.

  • Evil West

    Starý západ pohlcuje temná hrozba. V sólo nebo v kooperaci bojujte stylově ve viscerálním, výbušném boji proti krvežíznivým příšerám. Vymýtit upírské hordy pomocí blesku poháněné rukavice a stát se superhrdinou Divokého západu.

  • Company of Heroes 3

    Company of Heroes 3 je nadcházející strategická hra v reálném čase vyvinutá společností Relic Entertainment a vydaná společností Sega pro Microsoft Windows. Hra se odehrává v italských a severoafrických divadlech druhé světové války a nabízí nové mechaniky a režimy.

  • Homeworld 3

    Homeworld 3 je nadcházející strategická videohra v reálném čase, kterou vyvíjí Blackbird Interactive a vydává Gearbox Software. Vydání hry je naplánováno na 4. čtvrtletí 2022.

  • Park Beyond

    Park Beyond je budovatelská strategie zaměřená na budování zábavního parku, nebo lépe řečeno jeho oživování. Na počátku všeho se totiž stanete architektem s vizí, kterého si najme společnost, jíž se podnikání v zábavním průmyslu moc nedaří a touží po razantní změně.

  • Sons of the Forest

    Sons of the Forest je připravované pokračování úspěšného indie titulu The Forest autorů z Endnight Games. Jedná se o hororový survival v otevřeném světě plném nebezpečí, odehrávající se kdesi na tajemném ostrově. Stejně jako v prvním dílu i zde budou hráči stavět základnu, shánět potraviny a bojovat o svůj život s místními monstry. Vše, co o titulu víme, si můžete přečíst v tomto speciálu.

  • Splatoon 3

    Splatoon 3 je nadcházející střílečka z pohledu třetí osoby, kterou vyvinula a vydala společnost Nintendo pro konzoli Nintendo Switch. Stejně jako její předchůdci v sérii Splatoon se hra skládá ze soutěžních online zápasů pro více hráčů spolu s příběhovým režimem pro jednoho hráče.

Anketa

Autor
Kategorie Preview, Plánované vydání her